Kahvedelisi Kızlar sancım yokken diyorum sıcak duş alırım sancım başladığında vs vs bugün sabah bi sancım kalktı kafam durdu resmen nasıl doğuracağım ben ya aşırı derecede çok korkuyorum 😨 ne önerirsiniz kızlar 33+2 haftalık olduk
yorgunannis Kahvedelisi inanır mısın o sancılardan aklıma duş almak gelmedi birgün öncesi duşumu almıştım da 21 saat sancı çektim 19 saati evde geçti zerre aklıma gelmedi duş almak çünkü nefes bile alsam şükrediyordum😀 Allah yardımcımız olsun şimdi ikinciyi bekliyoruz bakalım aklıma gelir mi gelmez mi yine 🥲
kelebekmomy Kahvedelisi ben henüz yeni 30+3 oldum şuana kadar sancı vs yaşamadım ama yinede şimdiden doğum korkusu başladı üstelik sadece normal doğumdan değil sezeryandan da çok korkuyorum ikisi hakkında da yeterli bilgim yok gibi hissediyorum nasıl bir süreç bilmiyorum ilk doğumum olacak karmakarışık hissediyorum umarım sağlıkla atlatırız bu süreci 😔🩷
3bebekliannee Kahvedelisi valla bilmeyince hiç korkmuyordum ben sezaryenden aşırı korkuyordum kızımı suni sancı ile toplam 6 saatte doğurdum 36+5 te.Oğluma hamileyken korku başladı ne yaşayacağımı bildiğim için ama o kendi sancımla oldu hiç zorlanmadım doğum anına kadar sadece yarım saat ağrı çektim.O da tam 36 haftalık doğdu.Şimdi 3.kez yaşayacağım nasipse 20+2 deyiz 3.olmasına rağmen korku var maalesef 🤦♀️ ama sezaryen daha korkutucu benim için o yüzden dua ediyorum gerek olmasın normal doğurayım yine diye
acelyacik Kahvedelisi 6 cm acilmam olmuş adet sancilari gibi sanci cektim gecmeyince anladm ki dogum sancisi duşa girdim ciktim nişan geldi duştan sonra giyinince siddet artmaya başladi
sibellozgenc İlk doğumum normal ve saatlerce de sancı çekmememe 3 saatte doğurmama rağmen unutamıyorum . oğlum 5 yaşında ve 35 haftalık hamileyim kızıma nasıl doğuracağımı düşünmediğim bi an yok Allah hepimizin yardımcısı olsun, kolaylaştırsın amin 😥
prenses99 sibellozgenc ilk hamilelik benimde saatlerde sürdu birde gece gitmistik sabaha kadar bekledik oglen 2 ye kadar sancı cektim kizim kafasi gorundugu halde cikmiyordu catin dar dediler kordon kisa dediler nefessiz kaldi tabiki belimde hissediyordum bebegi yerlede ıkındım ama gelmiyordu en son cikti küvezde kaldik 1 hafta simdi ikinci bekliyorum normal istiyorum ama nasil olcak ikinci kolay diyorlar galiba ole avunuyorum
yorgunannis Kahvedelisi birkaç gün oldu arar ara oluyor şiddetleri farklı tabi kasılmalar oluyor öyle işte
prenses99 acelyacik ama yinede normal dogum istiyorum ben cok erken gitmisim ilkde anlamiyor insan sanci cok azdi gittigimde evde beklemeliymisim o yuzden bunlari yasadim sanirim hemsireler sabah geldiler cunku