mrvt94 Bugün kontlm vardı doktor bı tur dedi sekreterine ama ne demek istedi anlayamadım sormak da o an aklıma gelmedi çok yorulmuştum ordan oraya gitmekden acaba kordon dan mi bahsetti öyle olsa söylerdi diye düşünüyorum ama içime korku da düştü napicam
mlsmrtgl mrvt94 bir tur kordon dolanmasını çok sorun etmiyorlar. Bebekler kordonları ile sürekli oynuyor kendine doluyor. Emin olmak için yeniden görünün olmadı ama önemli bir şey olsaydı doktorunuz size söylerdi.
gecgelenkullanici mrvt94 boynunda bir tur kordon var ve sana söylememiş Benim kızımdada vardı sonradan açtı sonra tekrar 1 tur oldu şimdi 39. Haftadayım kordon yok boynunda yani o çok hareketten oluyor önemli olan 2 ve üstünü dolamaması hareketlerini takip et azalma fark edersen git
mrvt94 Dimi bende öyle düşünüyorum ama bı tur dedigini hatirlayinca direk o aklıma geldi şuan için içimi yiyo iki doktor takipliyim özel de var zaten doğumu özel de yapicam gitsem mi p.tesi diye düşünüyorum ona da iki gün önce gittim ayy napicam
ru_a6 mrvt94 yalandan oram buram ağrıyo de doktora tekrar görün sonra laf arasında boynunda kordon var mı falan diye sor
mrvt94 ru_a6 özelde ki doktorum la gorustum hastası varmis dönüş yapicak bekliyorum inanlmaz korku sardı icimi
patateslimanti Korkmayın benim oğluma da dolananmıştı doktor boynunda kordon olduğunu telaşlanmamam gerektiğini söyledi kordon zaten çok yumuşak bir şey olduğu için zarar vermiyor dedi hatta bu şekilde normal doğum bile yaptırıyorlar
Havin49_ mrvt94 bebeğin boynuna kordon dolanması olsaydı seni sıkı takibe alırdı zaten son haftaların bi problem yok demekki