mervemelekk Merhaba güzel anneler bugün ikili tarama için gittim 12haftalık bebeğim cinsiyet tahmininde bulunun dedım kız dedi yatay çizgi görüyor gibiyim falan sizde tahminler doğru çıktımı
PapatiA mervemelekk değil canım ben 10.haftada öğrendim 12 de bariz belliydi , ama intette bazen görüyorum kız dediler erkek oldu erkek dediler kız oldu diye o nasıl oluyor bilmiyorum
senaaaaaaaaa1 mervemelekk kızlar gösteriyor bence erken ben oğlumda 17. Haftada öğrenmiştim yüz üstüydü hep yengemle aynıydık o 12. Haftadında kızı olacağını öğrenmişti😊
mervemelekk İlk gebeliğimde erkek demişlerdi kız çıktı dedim bunada kız diyolar belki erkek olur ama dediğinize göre Buda kız görselde eklemeyi bilemedim
PapatiA mervemelekk bu durumu anlatabilirmisiniz yorumlarda bunları gördüm ama nasıl oluyor yani afedersiniz ulturasyonda bacak arası gösteriyor ve orda çıkıntı (pipi) var onu görünce erkek diyo bende erkek diye öğrendim e sonra kız derse gördüğümüz o görüntü ne olmuş oluyor
mervemelekk PapatiA bacak arasını göremedi canım bebek yan pozısyondayken bacaklarının oldugu kısma bakarak yorum yaptı sadece kızımdada öyle olmustu bacak arasını göremiyorum ama kemik yapısı açı vs erkeğe benziyor demistı ama kızım oldu