gulnar500 Kızlar merhaba..Benım de 12 haftam tamamlandı.bugun ızmırde genoks dna testı yaptırdım..Sonucları nereye gelıyor?Cınsıyetı gonderıyorlarmı?
irmairma gulnar500 fetal dna da evet cinsiyet kromozomdan belli oluyor, siz sorsanıza nereye gidiyor biz sorduk özellikle hangi ülke diye bize takip numarası verdiler biz gerçi panaromaya yaptırdık
ghostty gulnar500 size bir link vermediler mi? Oradan girip güncek durumu takip edebiliyorsunuz. Sonuç çıkınca da size sms geliyor. Raporu görebiliyorsunuz. Rapor ve cinsiyet doktorunuza gidiyor. Ben de daha yeni genoks a yaptırdım bu şekilde ilerledik🤗
gulnar500 ghostty ben bunu paylastıkdan sora lınk gonderdıler.Cuma verdım ınsallah bu hafta sonuc acıklanır..Bırde ben yanlıslıkla Doktor maılı boslugu vardı onu doldurmadan kayıt oldum.ama bılıyorlardı Volkan hocanın hastası oldugumu.Acaba nasıl olucak?
ghostty gulnar500 ben çarşamba kan verdim pazartesi öğlen sonuç çıktı. Siz cuma verdiyseniz çarşamba perşembe çıkar inşallah. Ben doktorumun mailini falan yazmadım zaten bilgim de yoktu. Doktorumun kim olduğunu biliyorlardı zaten. Direkt gönderecekler siz ona takılmayın.
gulnar500 ghostty ınsallah canım.cok tesekkur ederım..Evet benım de bılgım yoktur.ondan gectım yapamadım