Daisyy000 sema0526 4-9 hafta aralığında yaşadım. Şimdi çok şükür 35+5 olduk. Progestan kullandım ve kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne oldum
seher23_ sema0526 kaç haftalıksin bn şuan 23+4 um 2 3 gündür çamur gbi akıntı oluyor enfeksiyon dur tahminim
senos15 sema0526 ben 26. Haftamda ıslaklık hissedip banyoya gittim klozet kıpkırmızı kandı eşime hastaneye acil bana çamaşır getir diyene kadar banyo yeri göl olmuştu el kadar parçalar düşmüştü 10 dk mesafe bile olmayan hastaneye gidene kadar 5 numara çocuk bezi dolup taşmıştı ben artık rahimim parçalanıyor bebek gitti diye çığlık çığlığa ağlıyordum şuan oğlum 3 yaşında
Daffad Ne zaman lekelenme yaşadınız? İlk hamileliğimde bende olmuştu sağlıklı doğdu çok şükür yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 ayın içindeyken olmuştu 7-8 haftalık falan mı emin değilim de kahverengi lekelenme 2-3 gün sürdü yerleşme kanaması diye düşündüm
sema0526 Daffad 15 haftalığım hep vardı bu ara koyulaştı ve çoğaldı bende bi. Kaç gündür progestan fitil kullanıyorım
Sweet02 Bende iki hamileliğim de yaşadım doktora gittim progestan verdi kullandım sorun olmadı şükür. Bazen hormonlardan kaynaklı da olabiliyormus o lekelenme
senos15 sema0526 aynen canım Allah ol derse oluyor valla nasibi olan geliyor büyüyor zaman çok hızlı geçiyor anlamıyorsun şimdi yine gebeyim daha dün öğrendik gibi 11 hafta olmuş bile bi bakmışsın doğurmuşsun bir bakmışsın yürüyor büyümüş 🥰⏳⌛️