Havin49_ 3babylovep Zeynep kamil ümraniye eğitim be araştırma hastensi Çam be sakura Kanuni sultan Süleyman Çapa bunları biliyorum ben
Gknrrrr Üsküdar zeynep Kamil kadın doğum hastanesi yapıyor ama randevu bulmak çok zor MHRS den her sabah 10.00 gibi randevu açıyorlar hızlı davranıp yakalamak gerekiyor
Kayra1620 3babylovep MHRS den randevu aldım sürekli bakman gerekiyor sabah 9 10 gibide bakın nadir randevu bulunuyor
ylduzngt Ben Kocaeli’de yaşıyorum . Ama İstanbul çam sakura hastanesinde yaptırdım. Hakan Erenel doktor
seher23_ 3babylovep kendi kadın doğum doktorun yeşil alan açsın sana öyle çıkar bı iki gün çıkmasa öbür gün illaki çıkar sürekli bak
umay57 Mavideniz26 nasıl randevu aldınız. Sistemde bütün randevularda detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor. Sadece riskli gebeliklere bakılıyor yazıyor
seher23_ umay57 evet bakılıyor. Bnimde takipli değildi doktor yeşil alan açınca randevusu düşüyor. Orda bakılmaz felan yazisina bakmayın bakıyorlar çünkü sıkıntı olmuyor
dlnnas 3babylovep çam sakuradan aldım bende 8 aralıkda sabah tam 10 da alın yada uygulamadan bakın kesin bulursunuz hatta 09.58 de giriş yapın ya da arayın