Kosem983 Yesim_dmrcn Bu kızlık soyadini vermeyi ilk esra erolda görmüştum bende cok heveslenmişdim benim soyadm metindi sonra bi evlendim esimin babasinn adida metin erkek olursa metin olsunu oda cok istedi 😅😅
Mayasey Herkes sevgiliyken isim düşünmüş biz laylaylom valla 🤣 27.hafta bitecek hala da tık yok. 😣 Bi doğum videosu izledim. Kadın doğuruyor, bebek doktorun elinde henüz ismi yok diyor. Çok gülmüştüm hay gülmez olaydım. o tarafa doğru gidiyorum sanki 😨
Askkokuluyavrum Saratln hamile kalmadan önce karar vermiştim eşim istemiyordu simdi Allah izin verirse kızımız olacağını öğrendik ve isim tercihini bana bıraktı Âmine Nisa Koymayi istiyorum Allah’ın izniyle
DeryaZ Saratln Beril ismini seçtik kızmıza bundan taaa 8sene önce eşimle sevgili olduğumuz ilk yılda 🙈 O dönemde hayaller kurmuştuk işte okulu bitiririz askerlik iş evlilik 2sene sonra çocuk diye kız olursa beril erkek olursa muaz olucaktı daha hamile olduğumu bilmeden eşim sen hamilesin bizim kızımız olucak berilimiz olucak dedi veeee öyle işte😍 Birde geçtiğimiz kandilde bi akrabamız emine eslem diye seslendi bebişimize espirisine sonra eşimle birbirimize baktık kandil gecesi hürmetine bi hayır vardır dedik eslem ismini de ikinci isim koyduk😊
bsrgz Yesim_dmrcn bu aralar hamza ismini cok duyuyorum. En yakın arkadaşım da hz havzadan esinlenerek koydu ve o kadar sakın bir bebek ki maşallah. Inşallah sizinkide öyle olur 😊
deletedmom832 Saratln ben Muhammed Yekta istiyorum eşim Berkan efe 😪😪 herseyini Muhammed Yekta diye sipariş verdimmm bile boşuna alıyorsun diyor oğlunun ismini o koyacakmış sonucu doğumdan sonra görücez heralde 🤭🤭
Saratln deletedmom832 sipariş verildiyse değişmez artık dersin😄😄 siparişler gelince görür belki hoşuna gider
Matmazelll Banada fikir verirmisiniz isim konusunda bende karar veremiyorum 31 haftalık olduk hala bi ismi yok 🙄 Berra mı? Gökçe mi? Fikir verirmisiniz 🤦♀️
deletedmom832 Saratln bilmiyorum ama şuan çok kararlı kendi ismi Serkan illa Berkan koyucakmıs 🤭🤭bende zaten bilerek siparişlerini veriyorum belki vazgeçer diye ama bakalım🙄
Polo Saratln 5 kasım 2018 de eşimle oturduk . Araştırdık. Artıları eksileri :) Ve evet ömer koyma 😀 Biz Ömer koyucaz inş 💙 Etrafımızda hiç Ömer yok. Ömer ismide mi çok konulmaya başlamış, şaşırdım. Koskoca forumda tek bir arkadaşta ömer koycam demişti 😀
Karansalhareketlerbunlar Beyzagzn Ali Ahmet Mehmet koyanlar düşünsünsün bence bunu 😂 Allahtan aylar öncesinden söylemişim etrafımdaki herkese fikrimi 💁♀️