Biology26 Kızlar 13 haftalığım. Doktora cinsiyeti hakkında ne düşünüyosunuz dedim oda erkeğe ait bir belirti yok dedi sizce değişir mi yoksa gerçekten kız mı😊
Gulizar0652 Biology26 canim banada 13 de yüzde 90 kiz dedi 14. Haftada başka doktora gittim büyük ihtimal erkek bak pipisi dedi tam net olarak 16. Haftada belli olur dedi seninde değişebilir ben şok olmuştum şimdi 16.haftayı bekliyorum bakalım bu sefer ne dicek😊
Tugceaksuu Eli ayagı düzgün saglıklı olsunlarda gerisi önemli değil ama insan net bişey öğrenmek istiyor bişeyler almak için sabırsızlanıyorum inşallah bidaki haftalarda değişmez 😬😌
Biology26 Tugceaksuu evet ya farketmez ama bişey söylenincede değişmesini istemiyo insan onun hayalini kuruyor 😊
Biology26 Drngrkm net olarak o zaman söylerim dedi doktorum 20 sinde tekrar gitcem bakalım. Ama normalde görmeden hayatta yorum yapmayan biri ve yorum yaptığı için acaba Gerçekten kızmı diye düşünüyorm bende 😊
Deryadeniz Haftamda kemik yapısı kıza benziyor dedi doktorum. Bütüüün batıl şeyleri yaptım çin takvimi dahil erkek çıktı. Ama 16. Haftaya kadar kesinleşmesi zormuş. Bakalım bekliyoruz heycanla ☺
Biology26 Deryadeniz benim herşey kız çıktı belki değişmez 😅 zaten onlar kemik yapısından falan anlıyolarmış doğru bilmiştir ya😊
Cansum1 Bizede2 gün önce ikili test için radyolojı uzmanı erkek gibi bnm tahminim dediii kesin demedi 12+5 iz şuan zaman da geçmiyor
Biology26 Cansum1 erkekte de gördüyse doğrudur bence ya 😊ben 12.haftada ikili taramada sormayı unutmuştum