ebruerdgn İlk doğumum normal ama ikinci gebeliğim de doktor normal doguramazsin dedi bu durum değişir mi? Tam kapatmış plesenta rahim ağzını
Denizj ebruerdgn bebek büyüdükçe plesenta yer değiştirir 16. Haftamda tam kapatıyodu sonra çıktı yukarıya rahim ağzıyla 2 cm mesafedeydi doğumumda normal yapabilirdim ama risk almak istemedim. Çok ağır iş yapmayın herhangi bir yasak koydu mu doktor?
Anneadayiozlem Evet plesentanın yeri sezeryan olması için yeterli bir sebep bebeğin dönmemesi bile sadece sezeryan için bir sebep
Gamze3406 ebruerdgn yapışma yoksa son hafta dahi plasenta yukarı çıkabilir, kanamaya dikkat, ilişki yasak. Ağir iş yasak. Bol bol dinlenin. Geçmiş olsun.
Yldz_2025 Benimki de düşük yerleşimli plasenta ama çok şükür sıkıntı yaşamadım 12 aralıkta da sezeryan tarihi verdi 🥰 karnı büyüdükçe yukarı çıkanlar olmuş fakat benimki değişmedi 36. Haftadayım
Elfbyrmm Benimki de tamamen kapatmış Radyolog kapatmış dedi kendi doktorum yakın ama kapatmamış dedi. 23 haftalık olduk. Sezeruan olanlar çok kan kaybettiniz mi? Ameliyattan sonra ne kadar süre aldı toparlanmak? Çok endişeliyim.