melekortac Kaçıncı haftada kıyafetlerini yıkadınız bebeğinizin? Erkenden yıkansa beklese 2-3 ay kıyafetler yıkanmış bi şekilde, sorun olur mu?
Papatya05_ melekortac ben dolabım falan vardı oğlumdan kıyafetler de yakın arkadaşlarımdan doğum yapanlar çok oldu bu yıl hepsi küçülenleri saolsunlar verdiler onlardan alınca bende yıkayıp ütüleyip kaldırdım haftam erken sayılır tabi ama yine de etrafta durmasını istemedim
bebetoli melekortac yapcak bir şey yok bebeğim böbreği büyük çeşitli şeyler dediler bu şekilde oldu sağlıklı olsun herşeyi hallolur
Neeikincimii melekortac 34. Haftadayim daha yeni dün yıkadım ütuledim. Erken yapmış olsaydım durdu diye tekrar yıkar ütülerdim
mavi123_ melekortac 32 de yıkadım kuruttum ütüledim derken bugün 33+6 da anca bitti ve hastane çantama koyup hazırladım
Melikeakkc melekortac 30-31 de yıka sonra çok ağırlaşınca işler çok zor oluyor ben 36+6 da doğum yaptım aniden sancım geldi. Sezeryan olucam erken kurmayım dedim gün verdiklerinde bi gün önce kurarım dedim aniden hastaneye gittik allahtan çantayı hazırlamışım😆 diğer işler komple kaldı eve getirdik bebeği masanın üzerine babynest koyup ona yatırdık beşiği kurana kadar 😆😆 bazı eksikleri almamıştım 39 haftaya genelde gün veriyorlar diye 😆