mardine474 msskrkss doktorun ne dediyse ona göre hareket et yanı emın degılsen Baska Dr. Da gitmelisin.
msskrkss sevacano Çok teşekkür ederim, kürtajımı yapan doktorda gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren kesinlikle kullanmamı söyledi. Sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
msskrkss [silindi] Sizede çok geçmiş olsun, sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah 🙏🏻2018 de yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam sonuçlanması 2-3 ay sürmüştü
msskrkss [silindi] Hem çok uzun süre hemde 3 gebelik kaybı yaşaman gerekiyor testi yapmak için demişlerdi, ben ilk kaybımı çok ağır yaşadım sağolsun bir doktor halimizi görüp yardımcı oldu da yaptırdık testi
[silindi] msskrkss benim ilk gebeliğimdi. Doktorum direkt randevu alıp kan ver dedi. 2. 3. Acıyı yaşamayı mı bekleyeceğiz. İlkinde yüreğim yanıyor da iki üç Allahım sakınsın 🥺🥺🥺
msskrkss [silindi] Sana gittiğinde soracaklar kaç gebelik kaybın var, kaçıncı haftalarda ne şekilde sonlandı diye. Benim arkadaşım da ilk kaybında gitti verdi ama doktora 3 kez oldu demek zorunda kaldı, o şekilde yaptılar testi
[silindi] msskrkss yaaaa ilk dersem yapmazlarsa çok üzülürüm ve sinir oluruum. Yalan mı konuşmam lazım illa 🥺
msskrkss [silindi] Yapmıyorlar maalesef, psikolojik olarak çok yıpratıcı keyfi bir süreç değil ki, herkes kaldıramaz 3 kaybı istiyorsan şansını bir dene ama sanmıyorum yapacaklarını
sidibal msskrkss 2 genimiz aynı benim bir de faktör leiden hetero hamileliğimin başından beri iğne kullanıyorum bir de mthfr geni folik asitin aktif formunu kullanmak gerekiyor bir de doğuma kadar onu kullanacağım
sidibal msskrkss bu arada bana gerek yok dediler ama 1 kaybım olduğu için iğne kullanalım diyen doktora gittik
mertrugs meryys verdim canım benim çok şükür bir tane çocuğum oldu şimdi 6 haftalık hamileyim elhamdülillah.. inşallah sağ salim kucağıma alabilirim 🤲 rabbim sanada banada buradaki her isteyene nasip etsin 🤲🤲
meryys mertrugs Ayy dua edin bizede benim ilk adetimin 10.gunu genetik çıkana kadar bekleyeceğiz bakalım 😔
mertrugs meryys tabiki ederim rabbim blr an önce sizede sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin sonuçlarınızda iyi güzel çıksın inşallah 🤲
Alegria Bende PAİ 1 heterozigot mutant çıkdı. Diger 5 i normal. Bundan önceki 8+ kalbi durmuştu. Bu gebeliğimde testi yapıp hemen başladı doktor aspirin+iyne. Bi de benim normal kan tahlilinde trombositler yüksek çıkıyor 500 gibi. Sizlerde nasıl?
ucigdem msskrkss devlet hastanelerınde urolojı tekrardan randevu alsam sperm hasar testini bakıyorlar mı
msskrkss [silindi] Benim bütün gebeliklerim lekelenmeli oldu, kızım da dahil olmak üzere. Hatta bu en sonuncusunda bir kere kıpkırmızı kan şeklinde geldi