senaminikce Bebeğime bir zararı olurmu sizce kullanan oldu mu yardımcı olur musunuz acilllll üromisin diye suda çözdürülen ilaç verdi
fatmaduhan senaminikce markasını bilmiyorum ama enfeksiyon için veriyorlar bend egecen hafta kullandım diğer hamilelelgimde de kullanmıştım bir sorun olmuyor gece içiyorsun sabaha kadar tuvalete çıkmıyorsun en son ne zaman sıkışırsan ozaman gideceksin
Busraaaakkk senaminikce Zararlı bi şey olsa doktorunuz yazmazdı diye düşünüyorum ben de kullandım enfeksiyon geçiyor. Doktorunuza güvenin
senaminikce fatmaduhan çok teşekkür ederim şimdi kullandım bakalım nolacak gaz çıkıyor sadece inşallah bebeğimin herşeyi yolundadır
senaminikce Busraaaakkk çok teşekkür ederim tabiki doktorlar herşeyin en iyisini bilirler inşallah herşey iyi yolunda gider benimde enfeksiyonum geçer umarım
sngl2404 2 kez kullandım canım. İlaçtan değil enfeksiyondan korkun lütfen. Doktor hamilelere uygun ilaç veriyor zaten sana zararı olan birşeyi neden versin. Benim hep düşürdü enfeksiyonu. Allah korusun gebelikte daha tehlikeli enfeksiyon
senaminikce sngl2404 çok teşekkür ederim canım inşallah benimde enfeksiyonum geçer hayırlısı olsun bakalım ama gaz çıkıyor içtim daha yeni çok pis kokuyor
senaminikce yaseminis çok teşekkür ederim canım çok gaz çıkarıyor ama pis kokuyor enfeksiyondan dolayı mı
senaminikce bebeklerim__ dahiliye doktorum verdi gebelik için uygun dedi ama ben yinede korktum buraya sormak istedim
snmerd senaminikce prospektüsüne baktım sizin için gebelikte doktor kontrolünde kullanılabilirmiş ben de hafif bi enfeksiyon geçirdim ilaç kullandım bir şey olmadı çok şükür korkmayın geçmiş olsun
senaminikce snmerd çok teşekkür sizede geçmiş olsun Allah razı olsun araştırdığınız için ama gaz çıkıyor pis kokuyor ilaçtan dolayı mı oluyor bu
sngl2404 senaminikce Son tuvaletinizi yapın öyle için ve 2 saat lavaboya çıkmayın. Aksi taktirde etkisi olmuyor malesef. Bebeğimiz için katlanıcaz olsun. Şifa olsun inşallah 🙏
[silindi] senaminikce dün akşam yatmadan içtim, şimdi de hem idrar yolu hem diş için augmentine başladım doktor verdiyae niye korkuyorsunuz ki zararlı olsa verir mi sizce