afrdmrkl Biliyorsunuz 4-5 tane 1. Gecikme gününde test yaptım 3 ü silik ikisi çok daha belirgin çıkmıştı. Bugün ikinci gecikme günü kan verdim beta hcg 95,8 çıkmış . Bu ne demek oluyor düşük mü sizce yoksa gebelik çok yeni olduğu için mi böyle düşük
babymom2026 afrdmrkl Bende 83 beta ile öğrenmiştim şimdi 6. aya adım atacağım nasipse haftaya önemli olan düzenli artması değerin hayırlı olsun ☺️
Busranur_mnts afrdmrkl önemli olan ilk beta değeri değil canım 2 gün sonra bi daha kan ver artışı görmek lazım benim ilk değerim 25ti 2 gün sonra 92 olmuştu adet günüydü artış da kişiden kişiye değişir sağlıkla büyüsün minnoş
mvlgnlr Kızlar 2 Aralık adet günüm testlerim hep silik diye kan verdim 12.58 çıktı sizce kötü mü 4 gün var daha ama
ozklay mvlgnlr Daha yeni olduğu için böyle çıkmış olabilir. kan testini tekrarlayın, artışı gözlemleyin.
mvlgnlr ozklay bazen olumlu bazen olumsuz o kadar çok şey okuyoruz ki burda bi korktum sanki düşer ya da çok az diye
ozklay mvlgnlr Allah kimseye yaşatmasın, iyi düşünün iyi olsun. Kan verin ki sağlıklı gebelik olup olmadığı bakılsın 🌸 Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın ♥️
mvlgnlr ozklay amin teşekkür ederim ben olduğunu hissediyorum umarım güzel sonuçlar alır buraya yazarım🥲🫠
mavi123_ afrdmrkl biliyorsunuz demişsin de neyi biliyoruz canım anlamadım? Neden bilecekmişiz ki senin test yapıp yapmadığını? Aynı evdemi yaşıyoruz?😂