patateslimanti nurellaaa__ sizden habersiz siz farkında olmadan birisi kafanıza tuz döküyor döküyor dediğim çok az sonra sizi izlemeye başlıyor ilk burnunuza dokunursanız erkek saçınıza dokunursanız kızınız olacak demektir
nurellaaa__ 1ogrencianne hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah yüzük testine ben biraz inanıyorum 😊
nurellaaa__ 1ogrencianne ayyyy hiç sormayın gerçekten isim konusu çok zor yeni isimleri beğenmiyorum eski isim de koymak istemiyorum 😃
gvnrzz nurellaaa__ yüzük testini anneme falan yaptım tuttu. Benim 2 erkek bi kız cıkıyor ve garip bi şekilde bu sasmıyor kac kere yaptım aynı. Simdi 1 oglum var 12 haftalık hamileyim bakalım 😂
1ogrencianne nurellaaa__ ben de yaa. Hiçbir isim de içime sinmiyor. Ben gülce istiyordum. Gül ile başlayan isimler ağır geliyor diyorlar o yüzden kararsızım 😂
patateslimanti minikmucizem26 biri siz farkında olmadan kafanıza bir tutam yani çok az tuz döküyor sonra sizi izliyor çaktırmadan saçınıza dokunursanız kız burnunuza dokunursanız erkek olacak demek