mor_menekse1 Aşırı bir bel ağrısı çekiyorum yaa bel boslugum ağrıyor taşınma telaşın var birde ikiz cocuklarim onlardan mi dinlenemiyorum bilmiyorum tek bildiğim iş yapamaz haldeyim sizde durumlar nasıl normal mi bu haftada böyle ağrı olması ikinci gebelik 🥹
aysgl330633 mor_menekse1 ben 35+1deyim belimi tarif bile edemiyorum haftadan haftaya ağrım çok artıyorşu an bile yürüyüşten geldim yoksa dayanamıyorum
Btl0101 mor_menekse1 31+0 olduk bizde 1 haftadır sırt kaburga agrısından ölücem napsam fayda etmiyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
biranneninyolculugu mor_menekse1 benimde bel ağrılarım çok fazla akşama doğru ayaklarıma da vuruyor. Salı gününden beri de yatıyorum rahim ağzı kısalığım ve funileşmem var 😕
mehmel54 mor_menekse1 30+5im tüm gün hiçbir şey yapmayıp oturursam benden iyisi yok ama bulaşık yıkamaydı çamaşır asmaydı iş yaparsam mahvoluyorum bel ağrısı karın ağrısı geçmiyor hele oturduktan sonra belimin ve ayağımın ağrısından bir süre yürüyemiyorum
mor_menekse1 mehmel54 yaaa demi ew işi yapmaya korkar oldum bende hemen tutuyor 30+1 olduk yeni ilerisinde neler olacak bilmiyorum 🥹
mehmel54 mor_menekse1 aslında çok enerjim var ama yüreğim yemiyor 😂 2 hafta önce ev taşıdım kaynanamın yanına geldim 1 haftada anca düzebildim eşyalarımı şimdi de bebeğin kıyafetlerini yıka kurut katla yapıyorum ama sonu kötü bitiyor ağrılarım çoğalıyor
laytek06 Sanırım hepimizde durumlar aynı hala işimi gücümü krndim hallediyorum ama yorulup sürekli bel ağrısı yaşayarak:) geceleride gereksiz bi enerji patlaması yaşıyorum nrdense 29 hafta olmak üzereyim 🤣
babygirl02 mor_menekse1 bugün 30 haftalık oldum aşırı derecede vajinamda ağrı var yürüyemez hale geldim bogazımda yemek takıntısı var