dilnvr tgbnur41 aynı durumdadayız bende 25 kasım olacakken olmadım test yaptım negatif bugün kan verdim gene negatif çok sitresliyim rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin çok istiyorum hamile kalmayı 🥺
tgbnur41 Zehbahce mesela hala adet gecikmesi yaşıyorum sabah dayanamadım test yaptım ve negatifti beklemekten başka bi çaremiz kalmadı 🥲
Zehbahce tgbnur41 bende biraz önce yaptım yine negatif bundan sonrası mucizelere oynarız hayatımın şoku olur heralde
tgbnur41 1aleynax artık tek net sonuç o olucak sanırım bende de…testlerde çıkmıcak gibi yeni oluşma olabilir dedi çevremden çoğu kişi
CananYusuf Busranur_mnts En son 20 adet tarihi adetimden sonra son 15 gündür gecikme var, neden kahverengi leke geliyor?”
Busranur_mnts CananYusuf kahve leke adet başlangıcı olabilir hormonal bi sorun varsa da gecikme lekelenme falan yapar daha önce muayene olmadıysanız kan verin
1aleynax tgbnur41 o testlere hiç güvenmiyorum ya pozitif çıksa bile doktor kan testi isticek kesin sonuç için
tgbnur41 Busranur_mnts ben adet olmadan çok hafif bir pembe lekelenme yaşadım ama sadece max yarım saat fln sürmüştür sonra geçti ve adetim geç kaldı akıntıdı biraz değişiklik var bazen de kokuları garipsiyorum ama testlerde çıkmıyo maalesef
tgbnur41 1aleynax biraz daha beklicem artık…aslında geçtiğimiz salı günü verdim ama değerim çok düşük çıktı o sonuca göre hamilelik yok
Busranur_mnts tgbnur41 bende pcos vwrdı bazen sadece leklenme ile adetim geçerdi o yüzden dedim hormonal bi sorun varsa o da böyle yapar enfeksyon da olabilir o da leklenme yapabilir sebebi çok malesef 🥲
1aleynax tgbnur41 yok canım 10 gün beklemen lazım en az öncesinde yaparsan çıkmaz belirtin var mı gecikme dışında
tgbnur41 1aleynax ara ara belde alt karnımda kramplar oluyo akıntı değişikliği var adet gecikmesi var kokulara karşıda garip bi tepki veriyorum arada ama yinede emin olamıyoruz maalesef artık beklemeye devam
Busranur_mnts CananYusuf gölge gibi görünüyor ama kuruma falan da olabilir 2 gün sonra yine test yapın koyulaşma olursa yine kan verirsinşz