samira555 Kızlar en ufak bişey yesem bile bu arada diyet yapıyorum zaten ama en ufak bişey yiyeyim karnım patlayacak gibi gerim gerim geriliyor çok rahatsız ediyor sizdede oluyor mu hiç
Busranur_mnts samira555 aynıyızz ben de 28+2 yim karnım çok şişti bebek de geriliyo karnım gergin daha demin 1 tabak çorba içtim şiştim artık mide de baskılanıyor galiba bebek büyüdüğü için az az yedek de biraz sık yemek lazım ben çabuk acıkıyorum 😅
nrasus samira555 28+3 üm maalesef bende de oluyor açıkçası yeme konusunda dikkat etmiyorum sadece zararlı yiyecekleri yemiyorum ama ben de patlayacak gibi oluyorum
Ulkumom samira555 benimde öyle ya direkt mideden şişyor sabah kalkıyorum küçücük karnım kahvaltı yapıyorum davul gibi yatana kadar. İlk gebeliğimde böyle değildi ya.
samira555 Busranur_mnts inan korkudan doyup kalkamıyorum 🥲 benim amniyon sıvısı fazla o yüzden diyet yapıyorum ama bu kadar dikkat etmeme rağmen aşırı şişkinlik gerginlik hissedince tek ben miyim acaba diye merak ettim 🤦🏻♀️
samira555 nrasus en ufak bişey yiyeyim böyle oluyorum bitane mandalina yesem bile allahtan bebeğin hareketlerini hissediyorum o zaman korkardım heralde
Busranur_mnts samira555 diyete uygun beslenince sıkıntı yapma kendine artık son zamanlara geldik benim kaburga kısmı falan da ağrımaya başladı kalan 2.5 Ay böyle geçecek galiba 🤣
nrasus samira555 ben de aynı hareket hissedince rahatlıyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah