aybike2212 aprilbaby evet İzmir’de yaşıyorum 12+4 teyim ama öncesinde doktor arayışı içindeyim ki zamanı geldiğinde zorlnmayayım
minikmucizelerim2 disperisi17 Ege üniversitesinde Fırat Ökmen ücretli olarak bakıyor telefon açıp randevu alıyorsunuz ben çok memnun kaldım kendisinden çok güzel ilgileniyor anlatıyor
disperisi17 minikmucizelerim2 ben geçen aradım Ege Üniversitesi hastanesini öncesinde gelip kadın doğuma muayene olun dediler sonra sizi yönlendir randevu alırsınız demiştiler ücretsiz demişlerdi bana .
aprilbaby aybike2212 anladım ben Mine genç e gidiyorum o yönlendirdi beni evet önceden karar vermek önemli çünkü bir ay kadar öncesinden detaylı randevusu almıştım hemen bulunmuyor
aybike2212 AuraMomB ilk hamileliğimde de aynı doktora gidiyordum yönlendirme yapmadı muananeye gidiyorum hastaneye değil yaptırıp getir bana demişti o zamanlar 2021 yılı için şimdi nasıl oluylr bilmiyorum ama ben yine araştırayım
aybike2212 aprilbaby hangi hastanede doktorunuz benim doktorum ilk gebeliğim de hiç yönlendirme yapmadı
minikmucizelerim2 disperisi17 ben çiğliye gidiyorum kontrole direk aradım Ege üniversitesini doktorun adını verdim onun sekreterine aktardılar randevu oluşturdular gittim direk hiç kadın doğuma gelin vs denmedi
AuraMomB aybike2212 anladım benim doktorum kendisi yapıyor ondan dolayı çok bilgim olmuyor ama genellikle özele gidiyorsanız o anlaşmalı bi perinatoloji uzmanına yönlendiriyor diye biliyorum
aybike2212 AuraMomB dediğim gibi ilk hamileliğimde yapmamıştı ve alalecele bir yerde yaptırmıştım bunda da öyle olsun istemediğim için erkenden araştırmaya başladım bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim
rumeysa_ttkrky16 Almirolie bursa fiyatlara baktığım kadarıyla pahalı bana göre bütçeme göre devlette de gün bulmak zor
minikcivciv89 İzmir’de yım Manisa şehir Hastanesi’ne gittim herseyine detaylı bakıldı doktorda beğendi hepsine bakılmış dedi sonuçlar e nabiza düşüyor kağıt verilmedi
disperisi17 minikmucizelerim2 aaa ne güzel . Bende uğraşmak istemem aslında dur bende sizin gibi yapayım . Hem fiyatı da uygun . Teşekkür ederim 🥰