Nerminakta Kızlar son adet tarihim 29 Ekim bugun 28 Kasım iki gun once test yaptım pozitif cıktı kan verdim betam 222 cıktı ama etrafımdaki herkes beta düşük diye korkuttu yarın tekrar kan verecem böyle betası düşük cıkan oldu mu
Leontiine Nerminakta beta düşük falan değil canım böyle anlaşılmıyor etrafındakilere bakma. Değeri 8 ile öğrenen bile var 10.000 ile de bu tamamen hormonel bir şey. Önemli olan 2 günde bir 2 kat artış olması. Doktorundan başka hiç kimseyi dinleme.
gzmnrhal Nerminakta adet olman gereken tarih neydi ben adetim gecikmeden tam ogun test verdim 29.5 di gebeligimi ögrendim çevrendeki kimseye kulak asma
Ceydaaaaaaaaaa Canım bu şekilde çıkması gayet normal herkesin değeri farklı çıkabilir önemli olan 2 güne bir güzel artışı görmek
Nerminakta Geçen ay ayın 29 u adet oldum kuzum 26 ekimde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik cıktı betam 222 cıktı
flz3576 Nerminakta eğer çok erkense bebek küçük olduğu için değer düşük çıkar gayet normal gün geçtikçe artıyor ki zaten 😇
mutlubalik Nerminakta benimkide 29 ekim son regl . Bende Çarşamba günü gittim beta 262 çıktı doktor çok yeni dedi sadece