Rabia-Bay44 Hanımlar detaylıda bebeğimin baş çevresi 2 hafta kadar geride dedi doktor diğer ölçümleri haftasına uyumlu sadece baş çevresi geriden geliyor doktor takip edicwz düzelme ihtimali de var dedi bu durumu yaşayan var mıdır morele ihtiyacım var
Busranur_mnts Rabia-Bay44 benim de 22 hafta detaylıda ölçemedi pozisyondan dolayı 25de yine gittim bu sefer de gerilik var takip edelim dedi ptesi gidicem inşallah yazarım size de gelişiminş 28+5 olacak ptesi günü Ben de minyonum bebiş de kız doktor genetiği olabilir bi sorun yoktur ama yine de takip edelim genel gelişime uygun mu demişti
Busranur_mnts Rabia-Bay44 benim de sizin gibi diğer ölçümleri normal demişti 22 haftada 500 25 haftada 700grdı
Rabia-Bay44 edannnnur Biliyorsun 2.serklajı oldum şuan için iyi şükür ama hala risk devam ediyor derdin biri bitiyor öbürü başlıyor enfeksiyon ile bir taraftan mücadele ediyorum bir taraftan bu gerilik çıktı sen nasılsın
Rabia-Bay44 Busranur_mnts Yani bende minyonum aslında ama doktor bununla alakalı birşey demedi takip edicez filan dedi biraz donuk bir kadın insanı korkutuyor içime kurt düşürdü
Busranur_mnts Rabia-Bay44 endişelenme canım her bebeğin gelişimi kendine göre zaten önemli olan tümüyle geriden gelmemesi
Rabia-Bay44 Busranur_mnts Benim bebeğim minyon galiba kilosu da çok yok ama karın çevresi filan uyumlu haftası ile