mlkunal Kızlar oğlum 2 yaş 9 aylıkken bu bebişim doğacak inşallah 17 haftalığım bugün erkek olduğunu öğrendim.. sizce nasıl bi şey 2 erkek anası olmak yazın bacılar😃
yorgunannis mlkunal zor diyorlar😅 bende iki kız anası oluyorum😆 o nasıl olacak acaba benimkiler saç baş girişir kesin çünkü abla fena bakalım
priencessgirlmom mlkunal ay bende herhalde 2 kız anası olucam😂 bizde iki kızkardeştik önce birbirimizi çok kıskanırdık şimdi ise en iyi arkadaşıyız birbirimizin🌸ama tabi 16 haftalığız ama cinsiyet bilmiyoruz 🤭 sadece bir doktor kız bir doktor erkek dedi öylece kaldı
deletedmom43191 mlkunal berbat biseyy ev hic toplu kalmiyorr kavgaları bitmiyor koltuk masa konsol tirmanmalari bitmiyoo benim salonda koltuk takımım ve masa takımım var inanır mısın gunde hepsini belki 15 defa duzeltiyorum mecaz anlamda değil ha gerçek
mlkunal priencessgirlmom yaa hayırlısı olsun cnm bizimki baya belliydi organı bide dr sadece bacaklarını çekmiş vermiş hahah 😄
priencessgirlmom mlkunal maşallah 🤭 bizimkini doktorlarda anlamadı 😂 am aynen diyorum ki erkek olsa ne olurdu kararsız kalmazlardı
deletedmom43191 mlkunal valla tum gun t.tom yer görmüyor valla simdi bile evi topladım yatakları değiştim aşağı indim çöpümü attim rahatça oturuyorum 😊
deletedmom43191 mlkunal tüh yalancı ciktim daha makinede asılacak çarşaflar bekliyor beni onlari da cocuklar uyurken yapacam
ddrys Benim büyük oplan 10 yasında dün ögrendm bir oğlum daha olacak dogana kadar abisi 11 yasında olacak oğlum cok mutlu erkek kardesş olacak dıye şimdiden cok sahipleniyor bize