Seymatrkay Sementa63 Rabbim size bağışlasın. Kadın olmak,anne olmak zor. Şu an sizi ancak bu endişe ve korkuyu yaşayan anlar. Umarım bebeğiniz sağlıcakla sizinle olur
Selo25 Sementa63 canım inşallah saglıkla kucagına alırsın bebegini postlarda görüyordum seni. Hastanedemisin tansiyonun düştü mü, bebişin nasıl
Selo25 Sementa63 bebegin nasıl cnm bişey söylüyorlar mı, Rabbim tez zamanda kcagınıza almayı nasip etsin
busrataskesen Sementa63 merak etmeyin ben de gebelik zehirlenmesin den doğum yaptım 1.320 gr dı Şimdi 6 yaşında 50 gün küvez de kaldı ciğer geliştirme de vurulduysa hiç korkma onlar çok güçlü
ezgi3452 Sementa63 Postlariniza çok sık denk geldim benim de tek damarda direncim var sizede sık sık baktım her baktığımda da bol bol dua ettim insallah bir şey olmamıştır diye. Bebişin çok güçlüdür merak etme, inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz dualarım sizinle♥️
busrataskesen Sementa63 kaç haftadan sonra yükseldi bu şekilde ben de ilk doğumu mu 29+6 da yaptım 6 sene önce şimdi yine hamileyim 21 hafta tansiyonum yine 13-14 oluyor
yasarceyda12 busrataskesen genelde 20lerden sonra baş gösteriyor yavaş yavaş 30lardan sonra daha çok oluyor ama her insanda bir değil elbette mesela benim önceki gebelikte 22. Haftada 16-10 felanda ilaca başladık kademeli şekilde arttırdık felan 33de doğum yaptım sonra ben kilo verdim şu an hamileyim bunda 25 e kadar çıkmadı 25de 13 leri görünce önlem amaçlı sabah akşam başladık ilaca şu an 36 oldum 35 den sonra hafif oynamalar başladı en fazla 13-14 oluyor şu an son 2 haftam hayırlısı ile
ikbalb Sementa63 hayırlı haberler al inşallah sağlıkla kucağına al. Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah canım🙏🏻💐
duygumfoca Sementa63 Rabbim sağ salim sağlıkla yavrunla evinize çıkmayı nasip etsin canım benim dualarım seninle ve yavrunla 🤲🏻Bizlerde inşallah yavrularımızı sağ salim doğurup sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻
egeansea Ciğer geliştirici olmuştunuz diye hatırlıyorum. Büyük bir yardımı olacaktır. Kilosuda çok iyi gelişimi geri kalmış demenize rağmen. İnşallah geç olsun güç olmasın sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Güzel haberlerinizi buradan takip ediyor olacağım.