Deletedmom422 Kızlar 36. haftamdayım iştahım resmen kapandı. Hem biraz nefes darlığım var hem de yediklerim beni rahatsız ediyor. Artık bir şey yemek istemiyorum. Hele akşamları.. Bebeğim besinsiz kalacak diye de çok üzülüyorum.
Eebruylmz Deletedmom422 been 🤦🏻♀️ 34. Haftamdayım ve bazen yemekten midem dahi kalkıyor. Midemde sürekli baskı hissediyorum yiyemiyorum bişey. Zorluyorum kendimi ama çatlayacak gibi hissediyorum 😔
Zeytinusss Deletedmom422 valla canım bende yiyenlerdenim sormaaa deli gibi kilo aldım daha 21 haftadayım 😢 ama hiç iştah kapanması vs yaşamadım.. sadece bebeğe yarayacak şeyler yemeğe çalış ? Doktoruna danıştın mı? Inşallah biran önce iyilesirsin
Yalinn8 Deletedmom422 kapanmadi ama belirgin ölcude azaldi, mide yanmasi ve hazimsizlik hat safhada, ne yesem rahatsiz ediyor zaten, son 4 gun dayaniyorumm
Deletedmom422 Eebruylmz ben de reflü oluyordum o haftalarda şimdi artık iyice durum vahimleşti. Yiyemiyorum.
Deletedmom422 Zeytinusss yarın kontrolüm var söyleyeceğim. Yiyebilmek en güzeli. Faydalı şeyleri de istemiyorum. Yumurtayı zorla yutuyorum mesela :/
Eebruylmz Deletedmom422 son zamanlarda normal dedi ebe baya bir baskı varmış midemize canım.. reflüden bende ölüyorum elimde şurupla geziyorum 🤦🏻♀️ Yinede kahvaltını ara öğünlerinde kuruyemişini ihmal etme alacağını bizim depolarımızdan alıyor zaten maksat senin bünyen zayıf düşmesin😊
Zeytinusss Deletedmom422 tabi ki de canım hicbir şey olmasa yorgun halsiz olursun.. ınsllah bi hal çaresi bulunur üzülme 😘
Bumptious Valla iştah var da ben de yememeye çalışıyorum keşke iştahım olmasa aldığım kilolara takıyorum kafayı canım aşırı derecede tatlı istiyo ama yemiyorum eve de abur cubur sokmuyorm ilk aylar ne güzel iştahsızdım