mlsmrtgl kullanicicadi 5 yaştan bildiriyorum. Çok eğlenceliler ama zorlar. İnatçılar ve hiç bir şeyden memnun değiller 🤷🏻♀️
sibelipek3101 kullanicicadi benim kızım kova çok dediğim dedik. Sinirli ve inatçı ama burçtan mi kaynaklı yoksa geçici mi bilmiyorum
htc5858 kullanicicadi ilk oğlum kova burcu, çok güzel bir bebeklik yaşadık onunla gerçekten 10 çocuk yaptırır demiştim, şuan 10 yaşına girecek çok mutlu pozitif bir çocuk çokda sevecen akıllı 🥰🤲
afagdha Hem bir kova eşi olarak hemde kova annesi olarak diyorum ki Dünyada gülüşleriyle neşeleriyle ve pozitif enerjileriyle cenneti yaşatır Aynı zamanda inatlarıyla özgürlüğe düşkün olmalarıyla Ve çok konuşmalarıyla cinnet eşiğine getirebilirler Ama iyi ki varlar . Pozitif yanları kesinlikle daha fazla
kullanicicadi afagdha benimki henüz daha 10 aylık ama hiç sıkılmaya gelemiyor aşırı güleç bir bebek aynı zamanda agresif bir bebek
kullanicicadi mlsmrtgl ah aynen sürekli benimle ilgilenilsin istiyor sürekli farklı bir arayış içinde
ezgi234 Kızım ve annem kova burcu. Seninle tartışmaya girmezler ama hep kendi kafalarındakini yaparlar. Çok orijinal çözümleri, icatları vardır. Zeki bir burç bence. Ama kafalarının dikine gitme olayı beni çok zorluyor.
kullanicicadi ezgi234 benim annemde kova çocuğum inşallah oğlak olur demistim tam gününde doğsaydi oğlak olacaktı ama geç doğdu kovaya denk geldi 😄
ezgi234 Bir de gezmeyi seviyorlar, kolay arkadaş ediniyorlar. Sosyal bir kelebekler adeta. Özgürlüklerine de gerçekten düşkünler.
kullanicicadi htc5858 benimki beni çocuğa tövbe ettirdi çok güleç çok tatlı ama aşırı inatçı ve yaramaz 😄
mlsmrtgl kullanicicadi ama eğlenceliler. Ortamlara ayak uydurabiliyorlar. Büyüdükçe arkadaş oluyorlar size.