daisy__ Kızlar bi tane kızım var şuan oğlum olacağını öğrendik ve isim olarak aklımızda yamaç muaz var başka isim hiç düşünmedik ama sizce kulağa nasıl geliyor başka isim düşünsek mi
QueenBahar_ daisy__ muaz ilk defa duydum ne dmek acaba Bizde yaman ve yamaç arasında kaldık Yaman olucak inşallah Bence yamaç gayet hoş isim
ylnydgd daisy__ muaz çok eski bi tınısı var yeni nesilde zorbalama yaşayabilir şimdiki çocuklar çok acımasız. Bence Yamaç gayet güzel. Sağlıkla gelsin
kayadidemdilan daisy__ yamaç gayet güzel bence benim oğlumun ismi de Ali Asaf 💙 sağlıkla gelsin bebişler
Havin49_ daisy__ yamaç ve Muaz ayrı ayrı güzel ama beraber biri modern isim biri de daha eski gibi duruyor 💗
daisy__ QueenBahar_ muazın bir çok anlamı var ama genel olarak güzel yağan yağmur Allah’a sıgınan anlamına geliyor
daisy__ kayadidemdilan asaf kulagıms çok hoş geliyor ama tanıdığım çoğu kişi asaf koydu o yüzden istemiyorum
daisy__ Havin49_ kız bilmiyorum eşimde aynı şeyi söyledi ama ilk gebeliğimden beri erkek olursa yamaç muaz olsun diye çok istiyorum 🥲
daisy__ goksevcen valla bacım çevrede yada Bursa duyduğumuz kadsr o kadar saçma salak isşmler varki muaz sona kalır gibi geliyor geçilecekse de