Edaisik055 Açlıktan ölücem 3 gündür yediğim hiç bir şey midemde durmuyor yoruldum boğazım acıyor artık 😓😓 uzun zamandır yoktu nasıl geçecek bu illet umarım bebekle ilgili bir sıkıntı yoktur 😢😢
anneoluyorummm103 Edaisik055 enfeksiyon olabilir mi acaba? Bende 32.haftada bağırsak enfeksiyonu oldum 1 hafta hem kusma hem ishal mahvolmuştum ileriki haftalarda kusma iyi değil bebeğin gelişimini etkileyebiliyor. Bence doktorunla görüş
Talentedmom Edaisik055 üşüttün mü ya da bir şey mi dokundu beklemekle geçmez mutlaka doktora gitmen lazım enfeksiyonsa riskli bir durum
Edaisik055 anneoluyorummm103 aynı şekilde ishalde vardı normal acile gittim caviscon verdi gönderdi ishalim biraz geçti ama ne yersem nr içersem kusuyorum sürekli
Edaisik055 Talentedmom acile gittim ama ne bi test ne bişey sıvı kaybetmişsindir diyip serum takıp gönderdi reflüç var sende dedi sadece ilk başta mide ağrısı çektim sonra ishal kusma. İshal geçti ama kusma durmuyor
eeminess Acilde çözüm sunulmadıysa yarın randevu alıp kadın doğuma git derim kan testi ver en azından enfeksiyondan dolayı kusma olabilir
eeminess Edaisik055 idrarda enfeksiyon vardır o zaman kanda da çıkarsa kusmayı tetikler sen kan idrar ver tedaviye hızlı başlansın kusma ishal bebeğin suyunu da etkiler serumla desteklesinler