Deletedmom_247 deryakrtgl doktoruna sor bacım. Biri var der biri yok der. Herkesin hamileliğini farklı. doktor izin verirse ona göre plan yapabilirsin.
Lexias deryakrtgl ben bindim bisey olmadı doktora kontrole gitmiştim öncesinde erken doğum riski vs düşük riski yok binebilirsin demişti
gerigeldik deryakrtgl 32 haftalıkken yolculuk yapmıştım doktor bi sorun olmaz demişti. Riskli bir gebeliğiniz yoksa sorun olacağını zannetmiyorum
ghostty deryakrtgl ben doktoruma da sorarak 8 haftalıkken yurt dışına gidip geldim. Riskli bir gebeliğiniz yoksa bir sorun oluşturmaz. Normalde doktorunuza sormanız daha faydalı olur.
deryakrtgl Deletedmom_247 iste pazartesi günü bilet aldım randevuları dolu nasıl soracağıma bilmiyorum korkuyorum
Deletedmom_247 deryakrtgl bir özel hastaneye gidemez misiniz? bence sormadan riske atmayın,keşke sorup öyle bilet alsaydınız
Havin49_ deryakrtgl seni korkutmak asla istemem ama ablamın görümcesi doktor binme demişti bebek tutunma aşamasında hani oda küçüktü 9-10 haftalıktı düşük yaptı
Papatyaaam1 deryakrtgl edebılırsınız 28 den sonrasına rapor ıstıyolarda 14 erken bır hafta ıstemezler karnın daha bellı belli olmuyordur zaten
cyj deryakrtgl tabiki bir doktora mutlaka danış ama riskli bir gebeliğiniz yoksa genellikle sorun olmuyor