Birkedibirbebek Yardım edin nasıl başa çıkıyosunuz parol içmeye de korkuyorum elim gitmiyor çok fena bi Ağrı akabinde mide bulantısı 🤢🤕
Buseamaikizlerburcu Birkedibirbebek mide bulantin icin metpamid icmende bi sakinca yok parol icin bise diyemicem
BKA Birkedibirbebek geçmiyor canım öylece çekiyorsun Ben parol içiyorum çünkü bazen dayanılmaz olabiliyor Ayrıca eczanelerde mentollü yağlar falan var alın bölgeme sürerek masaj yapıyorum
aslierbrg Birkedibirbebek parol biraz da olsa rahatlatıyor bide nane yağını çok kullandım alnıma masaj yaparak sabah akşam o da iyi geldi
Tarana Birkedibirbebek nane yagi suruyorum ben alnima,kashima kulak arkasina biynuma falan.Bi de dus.15deyim dayanilacak gibi deyil😓asla agrikesivi kullanmadim ama
Birkedibirbebek Buseamaikizlerburcu baş ağrısı geçince mide bulantısı da kalmıyor da işte baş ağrısı ah..
Birkedibirbebek aslierbrg ben de kullanıyorum bir dk sonra aynı yine.. parol içilecek mecbur anladım😞
Haticesuat Benim doktorum parol ve minoset içebilirsin dedi korkulacak bişe yok canım ben başka bir doktordan da duymuştum günde 3 tane ağrı kesiciye kadar içilebilir demişti baş ağrısı çok zor gerçekten benim geçen çok ağırdı parol içtim geçti
Birkedibirbebek Haticesuat yaa parolu doktorum da söyledi ama çookk gerekli olursa iç dedi o yüzden vicdan yapıyorum ister istemez ya 🤦🏻♀️
Haticesuat Birkedibirbebek benim de öyle oldu üç gün üst üste baş ağrısı birgün ara veriyor yine aynı çok zor gerçekten
Birkedibirbebek Haticesuat rabbim yardımcımız olsun şifa versin inşallah artık şu hamileliğin balayısı dedikleri zamanlara gelmek istiyorum🤕
Ecukberuk Birkedibirbebek canim bol bol su ic susuz kalincada bas agrisi sinyali veriyor vucut bide ayetelkursi oku bir bardak suya yada siseye ic surekli 😂allah sifa versin hepsi gecicek
gzmysn Birkedibirbebek ben sozde balayi ayindayim 18+1 ama malesef canim ne bulantim gecti ne bas agrisi gecti hergun basim catlicak derecede agriyor umarim senin o zamanlar olmaz 😞