eladmn00 kızlar 18 haftalık hamileyim 2 kere böyle yoğun nişan gelir gibi akıntı oldu başına gelen var mı doktora gitmelimiyim normal mi acaba sümüksü kıvamda 🙄 bu arada özür diliyorum bunu yazarken 🙏
izelaren eladmn00 durman hata hemen bir acile gidin neden bekliyorsunuz ilişki vs olduysa ondanda olabilir çok ciddi bişeyde olabilir riske atmaya gerek yok
Dinolisoo eladmn00 beyaz akıntı normaldir içinde kahve rengi kırmızı pembe lekeler varsa sorunlu. Her akıntında doktora gitmeye gerek yok
busra34__ eladmn00 yine de doktora görünün önemli bir şey olabilir biz ne desek boş doktor daha iyi bilir
busra34__ eladmn00 evet riske atmaya gerek yok 😢yani benim de kanamam olmuştu akıntı değil de plesantada kanama alanı oluşmuştu şükür kalbi vs atıyordu sıkıntı yoktu ilaç kullanmaya başlamıştım
eladmn00 Dinolisoo bende aynı şeyi düşünüyorum aslında bide kan vermiştim galiba enfeksiyon var ondan dolayı da olabilir kontrole gideyim direk kan tarzı veya kahverengi bir şey yoktu
busra34__ eladmn00 kanlı akıntı değilse normal akıntıysa sarı renkte ve yoğunsa vajinal veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama kanlıysa önemli tabi dikkat edin
eladmn00 busra34__ kanlı değil canım öyle görsem asla durmam bir de küçük küçük hareketlerini hissediyorum 🙏
busra34__ eladmn00 ben kanlı sandım o zaman enfeksiyon olabilir veya normal akıntıdır idrar testi verebilirsiniz
busra34__ eladmn00 o zaman enfeksiyondan kaynaklı akıntıdır muhtemelen bende de o şekilde olmuştu enfeksiyon olunca akıntı çoğalıyor malesef