Busraaaakkk Kızlar doğumum Mart ayına geliyor. Alışverişte beden kısmı en zor şeymiş sanırım. Araştırmaktan yoruldum gerçekten. Ben hepsini H&M den 10 tane kısa kollu beden aralığı 1-2m 56 beden zıbın, bir de uzun kollu8 tane 50 (0-1) zıbın aldım. Zıbınlar geldi ama çok küçük göründü gözüme beden doğru mu seçtim kızlar? Bir de fermuarlı ayaklı tulum aldım onları da 2-4 aldım baya büyük geldi şimdi yeniden tulum almam gerekicek. Siz hangi bedenler aldınız neler aldınız? Beden konusunda yardımcı olur musunuz? 3 tane ince battaniye ve 1 tane kalın alayım diyorum bu arada
kurkmantosuzmadonna Busraaaakkk benim şubat sonu olmuştu. 4 tane falan yenidoğan aldım geri kalan kısmı hep 1-3 ay aldım. Çok çabuk büyüyorlar çünkü. Zıbınlar da öyle hemen kısalıyor. Tulum çok alma taraftarı değilim güzel olsa da kullanışlı olmuyor bana göre. Çünkü alttını açacağın zaman neredeyse tüm kıyafeti çıkarıyorsun .
betulmommy Busraaaakkk benim bebiş önden gidiyor boyu falan uzun olucak galiba yenidoğan bir iki tane aldım girisi 3-6
Busraaaakkk kurkmantosuzmadonna bende ne alacağımı o kadar şaşırdım ki Yenidoğan almasam bu sefer ilk doğunca ne giyicek bu çocuk diyorum. Peki 0-1 bedeni 50, ne kadar süre giyiyor?
babyyyytwo Busraaaakkk benimde martta görünüyor 4 takım yeni doğan aldım, 3 uzun kollu 0-3 aylık zıbın ,kısa kollu 3-6 ay beş tane, uzun kollu 6-9 ay beşer tane aldım 3-6 ay 3 takım 3 tulum 2 alt üst zıbınlı takım aldım geri kalanlarda hep büyük aldım yeterli diye düşünüyorum
ssungurlu Benimde mart ayında doğum, yenidoğandan çok az aldım ağırlığı 3 aya verdim. Tecrübeli annelerden, yenidoğan hiç almasanda olur biraz büyük olsa da sıkıntı olmaz zaten çabuk büyüyo diye tavsiye almıştım ama az da olsa almak istedim
Busraaaakkk ssungurlu Bende nolur nolmaz diye yebidoğanda aldım iade ile uğraşmak da istemiyorum :( insallah olur
ikincibahar_08 Benim doğumum da martta olacak inşallah 3 tane yeni doğan hastane çıkışı set aldım gerisini hep 0-3 ay aldım onlar daha büyük. 5er tane uzun yarım kol ve sıfır kol yeni doğan zıbın aldım 5 tane yenidoğan tulum aldım ilk 3 ay için bence yeterli. Ama markadan markaya değişiyor her markanın yeni doğan ölçüsü farklı birazda şans işi zaten bebek kaç kilo doğacak
Busraaaakkk ikincibahar_08 Evett her marka değişiyor benim siparişlerde gözüme küçük gelince emin olamadım ilk kez anne olunca Yenidoğan nasıl olur bilemiyor insan 😁
dimpleuser Bende 2 4 aylık .aldım 1 3 aylık aldım. Bide Yenidoğan takımları aldım bikaç tane hastane çıkışları da var
Narina123 Aksine, herkes yenidoğan çok almayın demişti bende çok almadım ama oğlum doğunca birkaç takım daha aldım 😬çünkü kendileri her alt açmamda kendini baştan aşağı ıslatıyordu kıyafet yetişmiyordu ☺️