Duyguanneoluyor Kızlar kaç haftalık oldunuz bebekler kaç kilo oldu nasıl gidiyo hazırlıklar hastane çantaları hazırlandımı. Biz 33+0 olduk haftaya çantamızı hazırlicaz herşeyi hazır kızımın çok şükür..❤❤
Merve20 Duyguanneoluyor bizde 32+6 olduk aynıyız ☺️ Herşey bitti çok şükür hastane çantamda hazır sadece bir kaç eksiğiniz var bebek bezi göğüs pompası vs. Nasıl gidiyor hamileliğiniz ☺️ Zorlanıyor musunuz
Duyguanneoluyor Merve20 basketbol topu gübi oldum canm😀 izne ayrılsam dinleneceğim ayaklarım çok şişiyo malesef
Merve20 Duyguanneoluyor benim de reflüm çok fazla şurup stokluyorum sürekli 😂 Geceleri sırt bel ağrısı ve kalp çarpıntısı. İnşaallah sağlıkla gelir bebeklerimiz cinsiyeti ne seninkinin canım
Duyguanneoluyor Merve20 inşallh canm kucağımıza alınca unuturuz zaten herşeyi cinsiyetimiz kız sizinki ne
Merve20 Duyguanneoluyor bizimde kızımız olacak inşaallah bakalım erken mi gelecek yoksa geç mi☺️ 25 Nisan görünüyor tarih şuan için
Duyguanneoluyor Merve20 bizimde 27 nisan görünüyor babasına çekerse erken gelir diyorm ben zamanında gelsinler inşallh ❤❤
Duyguanneoluyor Merve20 bizimde 27 nisan görünüyor babasına çekerse erken gelir diyorm ben zamanında gelsinler inşallh ❤❤