Pink29 Beyazem- gecmıs olsun baş ağrısı oluyor mu sızde ben mahvoluyorum agrıdan sıızn dıkışler nasıldı benımkı düşmeyecek kendimden erıyecek dedj
Beyazem- Pink29 baş ağrım yok çok şükür, dikişler için bana da aynısnı dedi doktor, ama bugün ağrımın sebebinin dikişlerimden o düşenin olduğu yer açık duruyor 😢ve çok ağrı yapıyor doktora gidiyorum şimdi umarım bi sorun yoktur.
Beyazem- Pink29 taharet alırken elime düştü ip🥲doktordan geldim bir sorun olmadığını söyledi bakslım demekki çekeceğimiz var🫠🥲
Pink29 Beyazem- sorun yoksa ıcınızı rahat tutun ya baş ağrısı ve boyun ağrısı olşdu mu epidural etkısı dedı doktor bana mahvoluyorum boynum resmen tutuldu
Pink29 Beyazem- baş ağrısı ıcın parol etkı etmedı geralgıne dıye ılac verdı o da bıraz etkı edıyor Yıne aynı şansıma ıkı gün önce de boyun ağrım başladı yarın kontrole gideceğim bakalım ne dıcek ama kafamı tutamıyorum havada öyle bır agrı
Beyazem- Pink29 çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm bu kadar ağrın olmasına inşallah bir sorun kaynaklı değildir 😢ne dedi doktor
Pink29 Beyazem- doktora gıttım bana ıkı serum yapıldı güçlü ağrı kesıcıler var dedı bu keser dedı geçmezse üç gün sonra gel belımden ozon tedavisi denılen bır uygulama yapacağım dedı bakalım hafıf mınık sızılar var basımda ıns komple geçer de dıger ışleme gerek kalmaz bu arada hafıf sarılık da çıktı bebegımdr ona çok canım sıkıldı boş bol beslemem lazım meme artı mama verıyorum ama uyanmakta çok zorlanıyor
Beyazem- Pink29 inşallah geçer ya çok geçmiş olsun, evet bebişleri uyandırmak zor gerçekten ama zorla ağzına tıkın yani ben öyle ywpıyorum gibi oluyor biraz😁canınızı sıkmayın oda sütünüzü etkiler 😢geçici şeyler bunlar