Bebivekedi kesginn bende çok korkarak girdim ama hiç öyle olmadı ve verdikleri ilaç etkisi mi bilmiyorum çok kısa sürmüş gibi geldi bebek çıkınca hep onu düşünüyorsunuz
kizinaasikanne Bebivekedi ayyy hadi inşallah beni bi arkadaş çok fena korkuttu yaa 😭 sana da hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun 🤲🏻
bkuzu00 Bebivekedi bende planlı sezeryan istiyorumda normal doğum için bir sorun olmasa bile planlı sezeryan yapıyormu özeller acaba
Bebivekedi bkuzu00 evet yapıyorlar benim herşey normal doğuma uygundu doktoruma sezeryan istediğimi söyledim öyle plan yaptık
caglagoksel kesginn ayyy bende kesinlikle öyle . Benim de haziran doğum ama normal istiyorum epidural 😊
Bebivekedi ayser2622 damar yolum daha çok acıdı o igneyi hiç ama hiç hissetmedim abartmıyorum zaten yaptıklarını söylüyorlar sıcaklık geldi o kadar
Kvssrr Bebivekedi darısı başımıza bende sezaryandan korkuyorum nefes darlığım olduğu için o kadar uzun süre sırt üstü yatamam diye yoksa ilk kızım normel oldu ama bunda nefes darlıgından normel dogumdan da çekiniyorum
Bebivekedi Kvssrr inanın verdikleri ilaç mı ne bilmiyorum bana çok kısa sürdü bebek zaten kısa sürede çıkıyor hemen geçiyor
PortakalOrdaKal Bebivekedi benm de 3. Günüm yani persembe aksamüstü doğum yaptım ama benm ağrılarım hala devam ediyo ya 😒
Bebivekedi PortakalOrdaKal yaa sanırım kişiden kişiye değişiyor bol bol hareket ettim ben duş çok iyi geldi
Bebivekedi kizinaasikanne amin çok teşekkür ederim kötü bişeyi dinleme bende çok korktum ama asla öyle bişey yok Allah güç veriyor