feslegen50 merhaba arkadaşlar ✋🏽Evlendigimde pcos olduğumu öğrendim doktor kilo ver dedi iki ayda 98 den 87 ye düştüm daha ne kadar kilo vermek lazım o günden beri deniyoruz ama hala sonuç alamıyoruz pcos ta kilo gerçekten engelmi adetlerimde düzenli
yorgunamaumutlu feslegen50 evet kilo ciddi derecede önemli oluyormuş pcos da benimde görünürde çok fazla görünmesede kilom boyum var diye ama bana da doktor kilo ver demişti geçen yıl spora gittim 5 kilo verdiğim anda hamile kalmıştım internette de okuduğum kadarıyla çoğunlukta hep 5 kilo veripte hamile kalanları okumuştum
busu1 feslegen50 Pcosum 1 ay spor diyet yaptım kimyasal geçirdim buna bile sevinmiştim kendim yumurtladım oldu diye elinizden geldiğince diyet spor yapın
tugcemre58 Bende pcos hastasıydım 3 yıl bebek denedik olmadı bende 15 kiloya yakın vermişim etken mi bilmiyorum ama ben hacamata gittim 3 ay sonrasında da hamile olduğumu öğrendim
Moni_111 Bende hic kilo veremiyorum yürüyüş yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama banamisin demiyor hatta kilo bile aldim.
feslegen50 Moni_111 doktor bana da diyor senin harıl harıl spora salonuna gitmen lazım su icsen yarar dedi hiçte öyle değil kendi cabamla verdim 11 kilo
yorgunamaumutlu feslegen50 eğer imkanın varsa spor salonuna git veya dışarda düzenli tempolu yürüş yap yürüş de çok etkili oluyor yumurtalıklar harekete geçiyor karbonhidrattan şekerden uzak kalmaya çalış bol bol yeşillik ve balık ürünleri tüket