anneoluyorummm103 nisan0 benimki çok aşağıdaydı 32den sonra da yan döndü şimdi de 36.haftadayım döncek mi diye bekliyorum
mlkunal nisan0 benim oğlum aşağıdaydı sonra düzeldi de şimdi de 17 haftalığım baya aşağıda bakalım bu da çıkacak mı
ylnydgd nisan0 25 e kadar hep vajina üstünde hissettim hareketi. 25 ten sonra yukarı çıkmaya başladı 28 de şu an her yerde hissediyorum bi aşağıda bi yukarıda. Belli dönemde rahim yukarı çıkmaya başlıyor o da bel-sırt ağrısı yapmaya başlıyor 😬
Ruruu nisan0 benim bebegim de baslarda hep asagidaydi hareketlerini kasigimda goruyordum hatta. Korkuyordum ama sukur birsey olmadi sanirim 27-28 gibi yukari cikti tam hatirlamiyorum
anneoluyorummm103 nisan0 onunla ilgili bir şey söylememişti doktorum uzan ayağının altına yastık koy, ayakta sabit durma iş yapma demişti 3 haftada düzeldi
nisan0 mlkunal vajina üstüne dokununca orda hissediyor musunuz sertliği acaba ? Benim yeni oldu bir anda normaldi tekrar eski haline döner inşallah dün hastanede yattım
nisan0 ylnydgd evet bende vajina üstünde hissediyorum :( yukarı çıkar inşallah benimde sancı yapıyormuydu sizde acaba
ylnydgd nisan0 ara ara kasık ağrıları hep var bende hiç kesilmedi. Endişeniz varsa rahim ağzı uzunluğunu ölçtürebilirsiniz, detaylı ultrasonda ölçmüşlerdi benim ilk. Ama yukarı çıkması için daha haftanız erken 1 ay sonra başlar yukarı çıkmaya
mlkunal nisan0 şöyle canm geçen gün kalp atışı olmadı 3 gün sağlık ocağında dinlediler kalbi nerde varya afedersin tam vajinamın üst kısmında yani o kadar aşağıda ki şok oldum zaten rahimde kasılmam var öyle olunca eş aşağıda oluyormuş işte oğlumda öyleydi rahim ağzı kısalığı var demişti dr yatırmıştı tam 36. Haftada doğdu
nisan0 ylnydgd yarın detaylım var inşallah güzel haberler alırım bu şekilde hep tedirginim 2 düsügüm var öncesinde 🥺
Papatyaaam1 nisan0 20 hafta çok erken zaten asagıda oluyor bende de oyleydı 22 de asagıdaydı suan yukarı cıktı bebek hareket ettikçe çıkıyormuş o yukarı
Ruruu nisan0 cikar insallah merak etmeyin zaten biraz arastirirsaniz gorursunuz hangi ayda bebekler annenin karninda nerede duruyor diye