daisy__ LadyX normalde çok dikkat etmem ama ilk gebelikte etmedim etmedim 47 kiloyla hamile kalıp 89 la doğuma girdim😅😅😅
busra34__ daisy__ kız dur beni korkutma 🤣😂önceki yorumda benim yazıdğımdan sınra seni okuyunca korktum
busra34__ LadyX içli köfte dedin hemşerim buzluktan çıkardımm😅 canım anam yapıp getirmiş ta oralardan biz cevizsiz yaparız yuvarlak
busra34__ daisy__ 😅😢ay ay şuan nasıl kilon kız ben 52 ile hamile kaldım 21. Haftamdayım 57 olmuşum kız bana fazla geldi sanki ama bundan sonra daha çok alırım herhlde bilmiyorum 🤨
daisy__ busra34__ bacım ben 6 ay hiç bişey yoktu 53 fslan olmuştum son 3 ayda oldu ne olduysa ama çoğu ödemmiş Doğumdan çıktım 1 hafta sonra 72 gördüm biraz dikkat biraz düzenli beslenme derken 59 60 a düştüm tekrar gebe olduğumu öğrendim🥹
Cicilininkini LadyX gercekten cok haklısın biz suan cafe de gün yapıyoruz 10 bayanla mesela 2haftada bir ama tabiki bahsi gecen ev günlerinin ayrı bi tadı oluyor 😀
busra34__ daisy__ 😅son aylar beni de korkutuyor bakalım durumlar ne gmstericek hayırlısı olsun kız sen şu kaynı sayesinde eşiyle tanışan mıydın🤣
busra34__ daisy__ hatırladım seni adından 😅🤣ahaha kaç haftalık son sen ben 21 oldum bugün erkek bebiş ilk hamilelik benim