Seda_nur4760 20 haftalık hamilyim 2. Olucak vücudum aşırı derecede kaşınıyor cildiye ye gittim hamilelikten dolayı olabilir dedi ilk hamileliğimde hiç böyle bişey olmadı
Mariannaa Seda_nur4760 aynı durumu yaşıyorum ya. Kuru ciltte oluyor sanırım bol bol nemlendirmek gerekiyor
sevgi24062023 Seda_nur4760 bende 14 haftalik hamileyim 9.haftdan itibaren basladi ve hala devam ediyo sizin tum vucuttami
muhterem07 Seda_nur4760 cildin cok kuruysa olabilir canım karnın büyüdükçe nemli tut vücüdünü ve suyu bol bol iç
Seda_nur4760 Mariannaa geçmiş olsun ne kullanıyorsunuz nemlendirici olarak bide evde başka birinde de oldu mu o kaşıntı
sevgi24062023 Seda_nur4760 Aile hekimim bi ilac verdi aslinda 3.aydan sonra ince tabaka halinde kullanabilirsin dedi ama ben henuz guvenip kullanamadim Benim poponun dıs kisminda kasinti ve dokuntu oluyo
Mariannaa Seda_nur4760 yok başka kimsede yok badem yağı kullandım ilkin o alerji yaptı küçük küçük kızarıklık ve kaşıntı olmuştu bırakınca geçti sadece zeytinyağı kullanmaya başladım iyi olmuştum şimdi yine başladı ama sadece kaşıntı olarak.
sevgi24062023 Seda_nur4760 Cok gecmis olsun Benim artik yara oldu Kaṣına kaşına bide dedigim gibi popo arkasi olunca cok daha zorlaniyorum Rabbim hepimizi kurtarsin hayirlisi ile evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin
Sayke Seda_nur4760 uyuz olmadığından emin misiniz? Kızınızda da gördüğünüz için soruyorum. Biz ailecek yaşadık bu durumu bikaç sene önce. Tam olarak böyle bi görüntü ve kesinlikle bulaşıcı. Özellikle geceleri uyutmaz kaşıntıdan.
minnosss58 Seda_nur4760 ayyy benimde aynı şekilde bacaklarım cildiyenin verdiği kremleri de kullandım gecmedi aksine daha da arttı. Siz neler yaptınız geçti mi acaba devam ediyor mu? Nerdeyse hamileliğin başından beri oldu bende şuan 19. Haftamdaydim hala da deli gibi kaşıntı oluyor
Seraymesut Seda_nur4760 normal karşıtıdır o geçmez geçse benim gcer ben dogurasiya kadar ne çektim göğüslerim karnım bacaklarım kadın dogumcum normal dedi siz bı test yaptırın karaciğerden gelirmiş bu gebelikte erken başladı benim kolestas baktır
edannnnur Seda_nur4760 benim aşırı yağlı vücudum kupkuru oldu hamilelikte ve kaşınıyor her gün 2 kere krem sürüyorum
Seda_nur4760 sevgi24062023 uyuzdan anlıyor musunuz uyuz değil demi bende olacaksa sadece sorum değil de kızıma eşime geçerse sorun
sevgi24062023 Seda_nur4760 inanin hic anlamıyorum ama uyuz oldugunu da dusunmuyorum cunku hamilelikte nerdeyse hepimizin basina gelmis bu kaṣıntı
sanli26 Seda_nur4760 kan değerlerinize baktırın lütfen. Gebelik kolestazı olmasın bide önlem alırlar hemen
Havin49_ Seda_nur4760 oğlumda o kuru kaşıntı gögüslerimdeydi kaşıyordum kanıyordu bildiğin asla südyen giyemiyordum şuanki gebeliğimde de kol bacak kaşıntısı var doktor hamilelikten oluyor dedi