B-P-R Kızlar Bebislerinizin kilosu Nekadar Siz kaç Kilo Aldınız Nasıl gidiyo bir hazırlıklar Bittimi hadi Sophpet Edelim Biraz Malûm Az kaldı ☺️
hunilimom B-P-R en son 25.haftada gitmistim 880 gr haftaya salı gidicem 28 olucaz o zaman inşallah bende toplam 7 kilo aldım
enfla 27+6 1140 gr 38 cm haftasıyla gunu gunune gıdıomus doktor oyle dedı 🙆🏼 bugun sankı hateket az ama bılemedım 🙆🏼 belımde agrıo zaten askerlık gıbı safak sayıyırum 😄
B-P-R enfla hiç sorma Ya Aynen Zaman Geçmek Bilmiyo Benimkide 1100 Dedi Doktor Bana Çok Az Geldi Ama Normal Dedi Ya Kafama Çok Takıldı
enfla B-P-R bnmde hep 1 hafta onden gıderdı ılk defa gunu gunune cıktı 🙆🏼 bnde az sandm ama doktor normal dedı
Selin4335 Ben 27+3 ün 890 gram ilk bebeğimde 40haftalık 2650 doğdu çalışıyordum rapor verdi artık evde dinlenicem ama kiloyu kafaya takmayın 1.den biliyorum canı içinde olsun gelişimi hep aynı düzeyde yavaş artarsa iyi dedi ama iyi giderken durursa sıkıntılı 2hafta sonra yine gideceğim hayırlısı olsun artık
B-P-R Selin4335 bende çok taktım Kafaya ya Buraya bakıyorum çoğunun Kilosu Yüksek Bir sorunmu var dedim acaba Ama doktorumda normal İlerliyor haftasına göre Gelisimi iyi dedi bilmiyorum ilk Gebeligim ya Tereduteyim hep ☺️