mrvgms Haftamdayım doktor bu zamana kadar hiç tahlil istemedi benden ilk rutin tahliller hariç. Test almadan da demir ilacına başladı 16. Haftada normal mi hiç tahlil istememesi değerlerim
Havin49_ mrvgms benden de bi kere tek istendi oda kan uyuşmazlığı için anti cmv fln onlara baktı onun dışında hiçbir test yapılmadı
betulmommy mrvgms ıgglerin falan istenmesi gerekiyordu, tsh demir hepsine bakılması lazım en azından sağlık ocağında baktırın
nursenasu27 mrvgms o istemiyorsa sen sağlık ocağına git canım ben hep öyle yapıyorum devlet hastanesi bişe istemiyor zaten Allah’a emanet gidip geliyorum
biryolculuk Kesinlikle istemesi gerek, başka bir doktora gidin veya siz isteyin deyin ki ben kan idrar baktırmak istiyorum
mrvgms biryolculuk şikayetim yok pek die düşündüm ama 16.haftada tahlil bakmadan demir vs vermesi de şaşırtıcı. Demir kullamdım aşirı dokundu bırakalım dedi benim değerlerden bi haberi yokken böyle yönlendirmeside ilginç. Liv Hospital bir de özele gidiyorum
mrvgms deletedmom43191 anladım teşekkürler. Kimiis her ay yaptırmış kimisi yaptırmamış bende anlamadım. Bir dahaki randevum 20. Haftama geliyor geç gibi geldi bana
deletedmom43191 mrvgms hayir her ay yapılmıyor yani bende 3 gebelik gecirdim doguma kadar 3 kere falan tahlil verdim
biryolculuk deletedmom43191 her ay yapılmalı. Bende de bir kaç yapmadı ve karaciğer enzimlerim yüksekmiş meğer yapsaydik eğer erken farkedebilirdik o yüzden her ay yapılmalı
deletedmom43191 biryolculuk oyle riskleri olsaydı her doktor her ay yapardı zaten o kadar önemi yok demekki
biryolculuk deletedmom43191 nasıl önemi olmaz? Karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış ? Bunun nasıl önemi olmaz bebeğe zarar verirse bunun nasıl önemi olmaz? Yapılsaydı erken farkederdik belki de yukselmeyecekti?
mrvgms Zaten kendim tsh kontrol ettirdiğim için hepsine baktırdım ama bunun takibi vs kadın dogumcuda olmalı ben baktırmasam demekki olası bir durum varsa görülmeyecek