kahvesever__ deletedmom43191 yani araları azmış kıskanma fallan olmuyor mu kavga fallan benim oğlumla kızımın arasında bir buçuk yaş var aşırı zor asla anlaşamıyorlar oğlum çok arsız asla durmuyor yapma diyorum anlamıyor
deletedmom43191 kahvesever__ evet kavga oluyo tabi 4 ve 2 yasindaki asla uyusamaz😔😔 4 yasindaki 9 aylığı sever ama 2 yasindakini hep dışlar 🤣🤣 bizim ev tam komedi ya 4 yasindakini 2 yasindakinden koruyorum 2 yasi 9 aylıktan koruyorum 4 2 yi döver 2 9 aylığı döver 😔😔
SMB Maşallah 🧿 ne kadar da genç anneler var Çocukları da büyütmüşler ne güzel ohh 18-20 yaşlarında demek çok evlenen olmuş Ben 32 yaşındayım bir oğlum var bir yaşına girmedi daha bir de hamileyim
kahvesever__ SMB maşallah sağlıkla gelsin ben 18 yaşında evlendim 4 buçuk sene sonra oğlumu kucama almıştı bir buçuk sene sonra kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim 🤗
kahvesever__ deletedmom43191 ah o yüzden sormuştum Allah yardımcın olsun çok zor oluyor kavgalar birde onu savunca sana dik dik bakıyolar benim çocuklardan biliyorum😂