Ozzz41 psaahh 34 haftadayım karnım 32. Haftada belirginleşti o da yandan baktığınızda önden dümdüz duruyorum 😂
Minikkkk_0 Mucizem_63 benimde aynı 33. Haftamdayım görenler 5 aylık falan sanıyor söyleyince şaşırıyorlar 😆
aybike2212 psaahh ilk hamileliğimde 15-16. Haftalarda belli olmaya başlamıştı şuan ikinciye 12+3 haftalık hamileyim sezeryan göbeği ve kilodan kaynaklı henüz birşey belli değil kiloada almadım belki ondandır yapıya göre değişiyor sanırım
bltt 14 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 2 kilo aldım ama göbüşüm belli olmaya başladı çevremdekiler soruyor hamile misin diye 😊
kbrkkk psaahh benim ilk gebeliğim 4. Ayda çok belli bişey yoktu kendi kilo göbeğim vardı 5. Aya girince bir anda hamile göbeğine döndü sivrileşti o zamana kadar hamile olduğum hiç belli değildi 😂
subatannesi2026 psaahh 30. Haftadan bildiriyorum hala karnim cok cikmadi 🤣 kiloluyum normalde ve ic karnim genis doktor buna bagladi, cok az cikti
Elsanur psaahh ikinci gebeliğim bunda da aynı 31 haftalık karnım ama 5-6 aylık gibi daha yeni yeni çıkıyor 😂😂
melekaykan psaahh ben 7 aylık hamileyim kimse anlamıyor hamile olduğumu😂😂 yani o sizin iç karın genişliğinizle alakalı birşey🥰🥰 önemli olan miniklerimiz sağlıklı olsun….
pedagogrg psaahh ilk gebeğimde 6. Ayımda belli olmuştu karnım. Çok geç çıkmıştı. Şu an 2. Gebeliğim. 3 aylık gebeyim ve şimdiden hafiften çıkmaya başladı 😌 herkes ilk gebelikte geç sonraki gebeliklerde erken çıktığını söylemişti
Sayke psaahh kişiye ve bebeğe bağlı aslında. Ben zayıftım ve bebeğim hep önden gittiği için 4.ayda hamile olduğum belliydi. Şimdi 7.aydayım. Herkes 9sanıyo.