mozen psaahh ben tamamen iç karın ve fizyoloji dıyorum Dr um öyle dedi. Ama hamılelıgımı +8 kg ile tamamladım ❤
sakaryamm54 psaahh İlk gebeliğimde 5.ayda çıktı dışarıdan anlaşılacak gibi. İkincide 4.ayda çıkmaya başladı şimdi üçüncü gebelik daha 11+2 deyim ne zaman çıkar bilmiyorum
annebebekelo psaahh ben de sizin gibi hissediyorum. 22 haftadayız ama hala karnım hamile karnı gibi değil, ilk gebeliğim
muhterem07 psaahh kişiden kişiye değişiyo canım o kontrollerde bebeğin kg alımı iyiyse hiç kafana takma
egeansea psaahh Benim 34+4 bebek haftasından çok ilerde kilo olarak. Ona rağmen karnım çıkmadı. İç karın geniş dendi. Alakası yok beslenememeyle takma kafana
ozlemyilmaz60 psaahh evet canım sabahları daha küçük akşama doğru daha fazla çünkü sindirim sistemi yavaşlıyor gaz birikiyor yediklerimiz oluyor ödem oluyor normalm
Elifinizz5461 psaahh Benimde ilk gebeliğim ve 20. Haftadan sonra belli olmaya başladı diyebilirim ama vücut yapısına göre de değişiklik gösterebilir tabi
babymom2026 psaahh Ben 6 aylık olacağım haftaya ama benim 3ün sonlarında belirginlesmeye baslamisti ☺️
eniseda psaahh 49 kilo ile gebe kaldım şuan 18 haftalık gebeyim sadece 1,5 kilo aldım ama karnım 12. Haftadan itibaren fazlaca belirgindi. Doktorum kısa boylu olduğum için öyle olduğunu söyledi içeride yer yokmuş 😂
akkoyun21 psaahh Benim 3.aydan itibaren belirmeye başladı şuan 4 aylık oldum kıyafette k ndimi tam belli ediyor dar giyinmememe rağmen .Ama herkeste değişiklik gösterir benim önceki gebeliklerimde daha geç belirginleşiyordu