Yaprakunallar Kızlar sabah ilk idrarla bi ovulasyon yapyım dedim göğüslerim ve uçları çok acıyor böyle çıktı
Yaprakunallar Yaprakunallar en alttaki ilk çektim hemen ama 10 dk aonra bakmak gerekiyormuş üsttekiler geçerli
eslem2121 Yaprakunallar lh hormonu hep olduğu için silik oluyor koyu olsaydı gebelik olabilirdi ama kesin değil tabi önemli olan hcg testidir
Yaprakunallar eslem2121 chat gbt sordum ya hiç çıkmaz yada çok silik olur seninki belirgin dedide bi sorayım dedim umut arıyorum🤣
eslem2121 Yaprakunallar gebelik testi yap cnm lh testi hep silik çıkar yumurtlamada koyu olur birde burdan gördüğüm kadarıyla gebelkte
Yaprakunallar gurz evet canım onun , tekrar yaptım bitık daha belirgin çıktı sabah ilk idrara göre bak atıyım
gurz hilalaselll4 sebebi ne gebelik testi yaptınız mı gecikmeniz varsa gebelik testi yapın bizde sebebini öğrenmiş oluruz
Yaprakunallar gurz evet öyleymiş bende yemi öğrendim gün içinde yapılması gerekiyormuş Az önce yaptığım daha koyu oldu
Yaprakunallar gurz bat 30u yada 1 i canım normalde 28 günde 1 adet oluyorum ama son aylarda 30 güne kaydı
Yaprakunallar gurz ya bende kadet test kalmadı gidip almak istemiyorum korkudan ama bunu bi deniyim dedim , adetten sonra çokçok silik çıkıyordu simdi belirgin çıkmış anlam veremedim tamamen pik olması gerekiyorlar diyorlar ama
Yaprakunallar gurz Bir de yani benim göğüsucum hiç acımaz sonu üç gündür sağ göğsümün ucu dokununca çok acıyor ve göğüslerim çok şişti ikisi de dokununca acıyor