beyazkelebek97 Kızlar merhaba , 31 haftalık gebeyim son zamanlarda geceleri inanılmaz terliyorum resmen su içinde kalmış halde uyanıyorum . Sebebi ne olabilir böyle bir durum yaşayanınız var mı aranızda ?
Asena6532 beyazkelebek97 günaydın aynı durumdayız 35+5 olduk.Ev sıcaklığı ideal.Hatta kombiyi çok kıstım eşim olmasa kapatacağım.ince bir battaniyeyle yatıyorum ona rağmen su gibi uyanıyorum hormonlarla alakalı herhalde
Meltemanneolsun beyazkelebek97 ay yavrucum ya ben 5 ay önce doğum yaptım şu an aynı durumdayım. Birden ateş yükseliyor kafam terliyor ya. Kemoterapi görüyorum o yüzden kafam kel şu an 😂 resmen kafamdan buhar çıkıyor. Hormonlardan oluyor.
annekiz6141 beyazkelebek97 kızımı doğurduktan sonra bende öyle oldum kızım 3 yasında hala aynıyım 🤣 sakın üstünde bekletme terledın mı degis çok sancı yapar bel agrısı vs.. Benım 2. Gebelık terledıgım an sallıyorum üstümü yere cıbıldak kalıyorum 😅🤣🤣🤣
hilal858_ beyazkelebek97 şuan 28+2 yım bu sıkıntı 25 haftalıkken başladı. Yatak odanın peteği kapalı olduğu halde hâlâ devam edecek galiba
beyazkelebek97 Meltemanneolsun çok geçmiş olsun. Hastalığınız ne acaba bende birkaç yıl önce over ca tedavisi gördüm de çok kötüydü gerçekten o ateş basmaları ..
Ruruu beyazkelebek97 birkac haftadir arada bana da oluyor 37 haftaligim bu gece yine yasadim kalorifer kisikta halbuki 🤷♀️
Boysmom2 beyazkelebek97 Haftalarımız aynı ben de bildiğin şortla falan uyuyorum üstümü asla örtemiyorum ama terden mahvoluyorum
Meltemanneolsun beyazkelebek97 sana da çok geçmiş olsun ben de serviks ca tedavi devam ediyor. Cok fazla ateş basıyor Ne kadar sürdü peki tedaviniz.
orkidemm_ beyazkelebek97 31 haftalık gebeyim şu zamana kadar evde şort takımı ile geziyorum geceleri şu güne kadar asla üstümü örtmüyorum örtemiyorum anlayacağın yanıyorummmm
beyazkelebek97 Boysmom2 nerde takiplisiniz , doğumu nasıl düşünüyorsunuz planlı mu akışa mı bıraktınız😊
beyazkelebek97 Meltemanneolsun valla 3 kür aldım 21 gün aralıklarla 3-4 ay falan sürdü, kemoterapi çok kötü öldürmüyor ama süründürüyor agresifti bide, sizinki serviks belki benimkinden daha masum olabilir . Hamilelikte mi fark edildi hastalığınız
Meltemanneolsun beyazkelebek97 yok canım benimki de agrasif saldırgan metastaz yapmis karnıma ve lenf bezlerine yayilmis kitleler var 21 günde alıyorum ben de 4. Kürü aldım şimdi pet çekimi olacak salı günü inşallah bitmiştir 🙏🏼 sonuç guzelmolsa bile 4 kur daha alacaksın dedi doktorum. Ben de surinuyoruk ilk aldığım hafta hele çok kötü oluyorum Hamilelikten sonra fark edildi doğum yaptım 2 ay sonra kemoterapi almaya basladim
beyazkelebek97 Meltemanneolsun çok geçmiş olsun o halde bebek bakmak ne kadar zordur Allah yardımcın olsun tez zamanda atlatırsın biter gider inşallah🙏🏻ama moralini bozma seni öyle kötü yapan hastalık değil kemoterapi. Kötü hücreleri yok ederken iyi hücreleri de yok ediyor maalesef
Boysmom2 beyazkelebek97 Biraz öyle ama şu an aşırı demir eksikliğim var ilaçlarımı iki doza çıkardı eğer düzelmezse damardan kan takviyesi alacam doktor doğumda senin için riskli olur dedi zaten çok zor bi hamilelik geçirdim kimseden destek görmedim herşeyimi kendim yaptım vücudum aşırı yorgun kaldırabileceğimi sanmıyorum 🥺