Lexias Boyu 37 cm kilosu 1150 kg çıktı oğluşumun😍 normal mi sizler 26 haftalıkken gelişimi nasıldı bebişinizin kaç cm kaç kg? 27+6 ile uyumlu gösteriyor ultrason
Papatya05_ Lexias maşallah canım bende en son 22 de gittim 27+4 olduk haftaya giderim büyük ihtimal gelişimi 2 hafta önse gidiyor şekeriniz yoksa suyu normalse 2 hafta ileri geri sıkıntı olmuyor diye biliyorum 🌸🌸
anonim51 Lexias biZde 25 haftalıkken gittiğimizde 850 gramdı ayın 2nde randevum var bebiş o zaman 29+4 günlük olacak bakalm ne kadar kilo almışız
penbe_karisi Oyy maşallah canım 🥰 😍 benimde 27 de kontorlum var şuan 26 haftadayim en son 22 de gitmiştim bakalimmm biz kaç olmuşuzzzzz bu arada neler yiyorsun canimm
Lexias penbe_karisi özel bişeyler yemiyorum valla normal hayatıma devam ediyorum.. 50 ile hamile kalmıştım 58 oldum suan
penbe_karisi Lexias maşallah canım 🥰🥰🥰 bende 65 ile hamile kaldım şuan 70 im ayy kocaman geldi gözüme kilom 😁
Papatya05_ Lexias o zaman normal canım 🌸🌸 benim kızımda 1 hafta öndeydi 22 haftadayken bakalım şimdi nasıl 28 yada 29 da gideyim artık doktora bakalım
Papatya05_ Lexias bizimde en başından beri öyle ama sağlıklı olsun da gerisi mühim değil 🌸🌸 kontrole benden önce giderseniz muhakkak bana yazın 🌸🌸🌸