priencessgirlmom Kızlar öncesinde böyle bir akışkanlığım yoktu ama şu son birkaç gündür hiç yemek yememiş gibi acıkıyorum bende mi sorun var çok erken haftamız henüz birde neden acaba bilen var mı? Açlık kan şekerim çok düşük çıktı alakası var mı
powerpuffgirlss priencessgirlmom ben hala cok acikiyorumm ve baktimki cok kg almaya basladim geceleri sadece salatalik falan yiyorum
sevacano priencessgirlmom çok normal canım 12.haftadan sonra genellikle oyle oluyor 12.haftaya kaadar 5,6kilo vermişdim kusma ve mide bulantısından sonra geçince bir an da maşallah hepsi geri geldi 🤣çok takmıyorum sık sık az yemeğe çalışıyorum yemekten 1saat sonra uyumaya özen goster sadece hafif bir şeyler atıştır salata fln güzel oluyor
derya4554 priencessgirlmom bu haftalarda bu durum çok normal ilerleyen haftalarda da devam eder dikkatli ol bence açlık kan şekerinin düşük çıkması da etkili tabiki acıktığında kilo aldırmayacak sağlıklı şeyler yiyebilirsin ya da ceviz fındık falan yiyebilirsin yoğurt da tok tutar
aslhnmrt priencessgirlmom bende 16 haftalık hamileyim bende de bu hafta başladı sürekli yeme isteği ve tokluk hissi yerine hep açlık hissi var …
priencessgirlmom powerpuffgirlss siz kaç haftalıksınız ? Ya ben zaten kilolu hamile kaldım korkuyorum salatalık falan da kesmiyor
powerpuffgirlss priencessgirlmom ben 18 im su an ama 12 den beri cok acikiyorum beni de kesmiyor ama kilo almaktan korkuyorum muz falan ye ayva bunlar tok tutuyor
priencessgirlmom Es07 😂😂valla ben de durumlar aynı ama benim kötü yanım ben çok kilolu hamile kaldım ne yaparım sonra bilmiyorum
AuraMomB Bunu şu an mutfağa giderken okudum😂😂 saatlerdir erteliyorum ama yok bebek yerinde durmuyor yemezsem ağrıyor
AuraMomB Es07 priencessgirlmom Of evet hahahaha gün içerisinde kuru yemişle kandırıyorum da geceleri zorluyor 😂 bir parça eti Burçak yolladım idare etsin hahahahaha