priencessgirlmom ikradgnn27 kızımda 1-. Haftada net öğrendik bunda 16 olduk henüz belli değil en son 15+4 te gittim doktor önceki hafta kız demişti vazgeçti belli değil dedi
Es07 ikradgnn27 önce de öğreniliyor bazen ama net ve doğru olma oranı sanırım 16 ve sonrası olabiliyor Bir de cihazın kalitesine göre netlik sanırım
beautymom Doktor’un da tecrübesine bağlı bazıları tam bakamıyor bazıları hemen anlayıp bakıyor youtubede bi doktor var 10. Haftada hemen biliyor bide anlatıyor en net 16. Hafta 13-14 de filn bi tahmin yürütüyor tam net söylemiyorlar
priencessgirlmom beautymom evet bizim de 12. 14. Hafta bir doktor erkek dedi. 10.13 hafta bir doktor kız dedi hatta 14+5 hazırlığını yap net kız dedi bende erkeğe benzetti diğer doktor diyince alakası yok net koz dedi. Son kontrolde yani. 15+4 te vazgeçti hazırlık falan yapma henüz göremedim dedi.16+1 olduk artık netleşir herhalde
demirrleydi_ ikradgnn27 tam net olarak 19+6 da öğrendim kızımıda 21.haftaydı öğrendik sanırım tam hatırlamıyorum 3 buçuk yıl önceydi
2prensesannesiiii ikradgnn27 11 de tahmin 16. haftada net cinsiyet söylendi drun 11 haftada yaptığı tahmin çıktı 2 kızımda da 11 haftada öğrendim
Snmsu Kez gittiğimde öğrenmiştim hep saklıyordu 20 haftalıktı kızlar utangaç oluyor demişlerdi doğruymuş 😍🌸💕
beautymom priencessgirlmom Bnmde şuan öyle salı günü randevum var bakalım cinsşyeti söylicek mi 14+1 haftalık şuan o zamana kadar biraz daha ilerlemiş olur bilet demezse sinir olurum 😄