selimemelek1625 Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim pazartesi günü kan sonuca göre beta değeri 5225 çıktı bana çok fazla geldi sizde ilk ögrendiğinizde kaçtı? İkiz olabilir mi cevremdekiler yorum yaptılar hemen
Papatya05_ selimemelek1625 5 yıl önce oğlumu 5100 öğrenmiştim bana da baya yüksek gelmişti ama tek gebelikti 🌸🌸🌸
selimemelek1625 Es07 bende biraz beklemek istiyorum acıkcası kalp atışını kese var mı yok mu diye de dayanamıyorum 😀
powerpuffgirlss selimemelek1625 evet canimda hergun ikiye katliyor ya 1 haftada o betayi da gecer gibi geldi bana ikiz olabilir gercekten
gemzelii Benimde 4. Haftada 2100 cıkmıstı doktor ikiz olabilir hemen gel dedi telefonda gittim baktık tek kese göründü tek kesede iki bebek olabilir biraz daha bekleyelim dedi 7. Haftada tek kalp atışı duyuldu ikiz değilmiş öyle öğrendik 😊
selimemelek1625 gemzelii Allah isteyen herkese versin ikiz bebişler 🌸 ya benim çevremde var babam ikiz eşimin amcası ikiz kuzenlerimin çocukları ikiz bide beta yüksek çıkınca içime birşey oturdu bakıyorum bende yüksekte diyorlar normal de diyorlar salı günü gidicem devlet hastanesine 6+4 olmuş olucam şuan 6 haftalık görünüyor son adet tarihime göre yani ilk muyanede öğrenebiliriz demi
gemzelii selimemelek1625 aminn canım valla benimde öyle eşimin babası ikiz benim amcalarım ikiz ihtimal cok yüksekti açıkcası ben ikiz istemiyordum cünkü 1 kızımda var birden 3 cocuk annesi olmak bana korkutucu geliyordu hemen gittim ondan 😂 sizin büyük ihtimalle kontrole gittiğiniz gün kalp atısı duyulur belli olur yani 6+4te sağlıkla gelsin bebişler 🥰