minnosbirkiz greybrde 50₺ ye almıştım geçen sene, karşılamasada olur ama ben 6. ayına kadar tepe tepe kullandım 😂
Ozgemlym Bumah kuzummm kıyamam sana ilk kızımda bende çok korkmuştum sonra küveti bıraktım duşakabinin içine bi tabure aldım baba evdeyken oturdum kucağımda yıkadım hep ☺️ babasıda havluya sardı cıkardık giydirdik hemen
Ozgemlym minnosbirkiz 2. Bebeğime bende bunlardan aldım daha pratik küvetlerden duşakabinin içine de rahatca sığıyor bakalım 1 ay var daha deneyeceğiz 😍
minnosbirkiz Ozgemlym ben çok memnun kaldım, inşallah sizde mennun kalırsınız, aşırı rahat ve pratik geliyordu bana, küveti boşaltma derdi felan yok ☺️ hemen yıka çık miiss gibi
dilaradoyan muslimeryem kaynak nedir? Bunun ispatını istiyorum gözümle görmeden inanmam. Yok yok inanmam 🤦🏻♀️
Bumah muslimeryem viy ne alaka biz bebegi banyoda yikadik Allaha şükür hic bisey olmadi hirafelere inanmiyorum ve bu aksam Allah nasip ederse esim gelince yikiycam
Burcak61 Bumah 20 günlükten beri tek yıkıyorum oğlumu da öyle yapmıştım banyoya giriyorum kucağıma alıyorum fıskıye tutarak yıkıyorum duşa kabinin içinde oturarark yıkıyorum
deletedmom43191 Bumah hic korkma canım banyoya gir dusakabin icine bir tabure gibi bisey koy bebegi bacaklarına yatir kolunla başını destekle oyle yika heryerini ben hep cocuklarimi tek basina oyle yıkarım 😊
ikiprensesannesi___ Bumah dikkat edersen bi’şey olmaz bende bebeğim çok küçükken yıkamaya başladım daha güzel🤭