Bumah Bebegi kendim hic yikamadim annemde yok artik komsulara demekten biktim kendi basima yikayabilirmiyim acaba elimden kayar diye korkuyorum yada bogarim diye bebis 2 aylik olcak nerdeyse
yorgunannis Bumah bebişim 1 aylıkken bile kendim yıkardım biraz cesaret işi bu bence😀 eline alma çok uzandırarak aldır duşunu kafası yüksek olsun hep
Lalakaplangl Bumah ayy ben de henüz hiç kendim yıkamadım, hep annem ya da eşim yıkıyor ben su döküyorum. Bir türlü cesaret edemiyorum. Annem lavaboda 2 dkda altını da yıkıyorlar ve bebeğim de çok seviyor. 45 günlük. Pratik ettikçe kolaylaşacak öğrenicez mecbur
ghostty Bumah fileli bebek küvetleri var. File sayesinde elinizde tutmanıza vs gerek yok. Öyle bir şey alabilirsiniz.
Bumah Elovee yuh naptin kiz 3 gunde 1 yikandi annem bendeydi sonra ben annemle gittim 3 gundur tek kaldim bugunde komsuyla yikadim ama birisiyle olcak is degil
Elovee Süngerler var onun üstüne yatirip dizinize koyun o sekilde cok rahat yikarsiniz ben hep oyle yikiyorum
Dadas Bumah aşkım benim gel sarılalım.. başta annem yıkadı hep sonra annem gitti. Kayınvalidemi çağırdım annemin eline bakıyordum zaten o yıkarken kayınvalidem de su döküyordu sadece. Sonra bir gün eşimin teyzesinin gelini bana cesaret verdi ve zaten filesi de var eğer filesi varsa çok kolay zaten. O cesaretle tek yıkamaya başladım. Bebeğini önce ayaklardan ve vücudundan yıka en son kafasını yıka suyu birden dökme ki sudan korkmasın. Benim kızım banyodan çıkarken ağlıyor 😂 eşinden destek al sende korkma başaracaksın ♥️
Bumah Dadas kiz aksam yikanmaz diyolar esim 6 dan sonra geliyo o saate kalda bisey olur mu ki hurafe oldugunu biliyorum ama genede yuregim rahat etmiyo
Deletedmom_8793 Bumah bacağının üstüne atlet köy kaymasin diye sen yıka eşin su döksün eline sonra da hemen sarın eşin giydirmeye başlasın biz kızım da 40 banyosunu bile eşimle yaptık
Bumah Deletedmom_8793 esim aksam geliyo buyukler aksam cocuk yikanmaz diyolar o yuzden yanlız kaldim hurafe aslinda biliyorum ama genede bi cekiniyorum nolur nolmaz diye
Elovee Bumah hayir hayatim yanlis yazmisim bebek yikanmadimi diye sormak istemedim aslinda sen hic tek basina bebegi yikamadin mi demek istedim🤭 karıştı ortalık.
HiravEmir Bumah hayır düşmez dikkat et bende öyleydim sonra artık kendim yıkadım çünkü bir değil iki değil kaç defa gelecekler yardıma öğrenmek lazım Allah kolaylık versin inşallah canım benim
Bumah Elovee yok kiz ben sadece su doktum sonra havluya sardim aldim keske yikasaydim ya annemde beni satti gitti oglumla kaldik ortada
ghostty Bumah fileli ise halledersiniz o zaman. Ya da evde eşiniz varken deneyin hafta sonu, siz yıkayın o döksün alışın.